Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania online #EAsuntEU susține femeile care dau încredere românilor

0

În luna martie, Banca Comercială Română oferă recunoștință femeilor puternice din România și ajută la descoperirea acelora care le dau încredere românilor. Prin Campania #EAsuntEU, BCR vă invită să dezvăluiți modelele feminine care vă inspiră, iar pentru fiecare status din Social Media care folosește hashtag-ul #EAsuntEU, banca donează câte 1 Euro pentru profesoarele din Teach for Romania.

În perioada 8 – 31 martie, postează un status pe profilul tău, folosind hashtag-ul #EAsuntEU, în care îi dai tag femeii care te-a motivat să fii mai bun: mamă, prietenă, medic, sportiv, artist etc. Pentru fiecare hashtag #EAsuntEU, BCR donează 1 Euro și susține activitatea unei profesoare din organizația Teach for Romania. Teach for Romania își dorește să atragă candidații cu competențele, motivația și potențialul de leadership necesare pentru a deveni profesori care să inspire copiii la clasă, iar mai apoi, ca alumni ai programului, să fie adevărați factori de transformare în sistemul de educație. Detalii despre activitatea asociației aici: http://teachforromania.org/

Poți susține campania și prin schimbarea pozei de profil de pe Facebook cu cea a femeii pe care o admiri. Dacă ea te-a inspirat pe tine, cu siguranță o să îi inspire și pe ceilalți din jurul tău.

Schimbă-ți poza de profil cu cea a femeii care te inspiră și adaugă rama campaniei: http://bit.ly/EAsuntEU.

Campania #EAsuntEU are loc în perioada 8-31 martie, iar aici poți vedea statusul mesajelor care se vor transforma în donații: http://easunteu.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.