Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania naţională “Reciclează cu ECOTIC!”

0

Campania naţională “Reciclează cu ECOTIC!” organizată de Asociaţia ECOTIC și ECOTIC BAT este în plină desfășurare. Premiile campaniei sunt 6 tablete electronice și două vouchere în valoare totală de 750 euro. Această campanie este adresată organizaţiilor publice şi companiilor private, promovând astfel un serviciu gratuit pus la dispoziție de organizatori și anume preluarea gratuită a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi a deşeurilor de baterii şi acumulatori portabili.

În cadrul acestei campanii pot participa instituţiile publice precum și companii private din România care deţin DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice) şi DBA (deşeuri de baterii şi acumulatori portabili) şi care solicită Organizației ECOTIC ridicarea acestor deşeuri până în data de 25 Noiembrie 2014.

Instituţiile publice şi companiile private se pot înscrie în Campania “Reciclează cu ECOTIC!” prin transmiterea unei comenzi de ridicare a deșeurilor menționate mai sus la adresa de e-mail logistica@ecotic.ro. Comenzile minime pentru înscrierea în această campanie sunt în cazul DEEE de 150 kg, iar în cazul DBA de 3 kg.

A3_7

Prin mesajul campaniei, Asociaţia ECOTIC și ECOTIC BAT doresc să contribuie la modelarea comportamentului tuturor angajaților companiilor în direcția unei reciclări corecte a deșeurilor, responsabilizarea persoanelor juridice privind interacțiunea cu mediul înconjurător, conștientizarea faptului că printr-o colectare selectivă și predarea deșeurilor către un circuit corect de reciclare se limitează impactul negativ asupra mediului și se reutilizează materii prime secundare în procese de fabricație pentru produse noi, diminuând astfel amprenta de carbon a noilor produse.

Marele premiu pentru DEEE se va acorda companiei sau instituţiei care va preda în total cea mai mare cantitate de DEEE în cadrul campaniei. Firma/instituţia desemnată câştigătoare va beneficia de un voucher în valoare de 500 EURO pentru achiziţia unor plante ornamentale pentru birouri.

Marele premiu pentru DBA va fi acordat companiei sau instituţiei care va preda cea mai mare cantitate de DBA în cadrul campaniei. Acest premiu va consta într-un voucher în valoare de 250 EURO (fără TVA) pentru achiziţii de plante ornamentale pentru birouri.

În plus, se vor acorda și alte premii, prin tragere la sorți:

• 3 tablete acordate companiilor şi instituţilor participante şi validate din punct de vedere al cantităţilor minime de DEEE predate în campania „Reciclează cu ECOTIC”!

• 3 tablete acordate companiilor şi instituţilor participante şi validate din punct de vedere al cantităţilor minime de DBA predate în campania „Reciclează cu ECOTIC”!

În data de 9 decembrie 2014 va avea loc tragerea la sorţi pentru desemnarea câștigătorilor tabletelor, iar pe 10 decembrie 2014 vor fi anunţaţi oficial câştigătorii Marilor premii. Decernarea premilor se va face în cadrul “Galei Premilor pentru un Mediu Curat!” 2014.

Mai multe detalii legate de campanie, cât şi regulamentul concursului sunt disponibile aici http://www.ecotic.ro/proiecte-ecotic/reciclează_cu_ecotic

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.