Campania Lidl „Zâmbet de copil” continuă cu donații pentru HOSPICE Casa Speranței

0
Campania Lidl „Zâmbet de copil” continuă. Urnele de donații de la casele de marcat vor colecta fonduri pentru HOSPICE Casa SperanțeiÎn perioada 31 martie – 30 aprilie, Lidl continuă campania „Zâmbet de copil”. La casele de marcat din magazinele Lidl vor fi amplasate urne de donaţii pentru colectarea de fonduri. Banii strânşi în urma campaniei vor fi direcţionaţi către asigurarea meselor copiilor care beneficiază de îngrijirea paliativă oferită de HOSPICE Casa Speranţei.hospice casa sperantei
Campania Zâmbet de copil susține cauza HOSPICE Casa Speranței
Lidl continuă campania socială „Zâmbet de copil”şi în 2014, sprijinind HOSPICE Casa Speranţei. Această organizație non-guvernamentală de caritate, înființată în 1992 la Brașov, are ca scop introducerea și dezvoltarea serviciilor specializate pentru bolnavii incurabili în stadii avansate. HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare fundație medicală din România, asigurând gratuit, de 22 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești și a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud-Est.„Prin campaniile sociale pe care le desfăşurăm, vrem să le aducem copiilor aflaţi în dificultate zâmbetul pe buze. Tinerii aflaţi în îngrijirea HOSPICE Casa Speranţei au nevoie de sprijinul nostru pentru a trece mai uşor peste problemele cu care se confruntă. Sumele colectate în urma campaniei „Zâmbet de Copil” vor fi utilizate pentru asigurarea unei alimentații corecte și bogate a acestor copii. Suntem convinși că mesele oferite de Lidl, alături de îngrijirea oferită de HOSPICE Casa Speranței, vor aduce un plus de bucurie în viața lor.”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager, Lidl România.Zambet de copil

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 22 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează