Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania de strângere de fonduri Moș Crăciun… de Vară

0

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA CAMPANIEI UMANITARE DE DONAȚII “MOŞ CRĂCIUN… DE VARĂ, ORGANIZATĂ DE ASOCIAȚIA BUNUL SAMARITEAN DIN NICOREŞTI

Asociația United Cristian Aid – Bunul Samaritean din Nicorești are deosebita plăcere de a vă invita să participați la campania umanitară „Moş Craciun.. de Vară, demarată prin lansarea unui apel public pe pagina de Facebook a asociației, astăzi 7 iulie 2020. Această campanie este activă pe tot parcursul verii și are ca scop principal colectarea de bunuri și fonduri pentru ajutorarea cât mai multor familii aflate în dificultate, din comunitatea noastră, cu accent sporit asupra nevoilor celor 14 rezidenţi permanenţi ai asociaţiei noastre, adulţi cu dizabilităţi severe şi celor 50 de copii ai Centrului de zi, Centru care, datorită condiţiilor impuse de pandemie, îşi are suspendată activitatea.

Donațiile pot consta în alimente perisabile și neperisabile, care să fie în termen de valabilitate, corect ambalate, depozitate și conservate în conformitate cu normele legilor în vigoare. De asemenea, sunt binevenite și donațiile în bani, care se pot face prin prin transfer bancar securizat, direct în contul Asociației Bunul Samaritean din Nicorești, deschis la Raiffeisen Bank, Cont LEI: RO62 RZBR 0000 0600 0499 1770, CIF: 16291453, prin serviciul PayPal, accesând acest link-ul https://asociatiabunulsamaritean.ro/doneaza/, prin mandat poștal sau fizic, la sediul Asociației din comuna Nicorești, județul Galați, Strada Principală, cod poștal 807215. Firmele care doresc să ne susţină cauza o vor putea face într-un cadru legal, prin semnarea unui contract de sponsorizare.

Alăturați-vă cu inima deschisă inițiativei noastre de a menţine spiritul Crăciunui viu peste și animați de gândul bun al celui care este născut să facă bine, conștienți că BINELE SE FACE CU OAMENI și de faptul că puterea se află în număr – CU CÂT SUNTEM MAI MULȚI CEI CARE DONĂM, CU ATÂT MAI MULTE PERSOANE ÎN DIFICULTATE PUTEM AJUTA!!!

DE CRĂCIUN SĂ FIM MAI BUNI… DA, DAR MAI BINE E SĂ FIM MAI BUNI 365 DE ZILE DIN AN!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.