Campania de responsabilitate socială a Samsung Electronics România, desemnată cea mai inovatoare campanie în cadrul Galei Romanian PR Award 2014

0

Campania „Preparing Today for the Jobs of Tomorrow” a primit distincția PR INNOVATOR OF THE YEAR în cadrul Galei Romanian PR Award, fiind cea mai premiată campanie a competiției. „Preparing Today for the Jobs of Tomorrow” a obținut și GOLD la categoriile Tech PR și Responsabilitate socială şi dialog cu grupurile co-interesate și SILVER la categoria Comunicare corporatistă.

Premiul PR INNOVATOR OF THE YEAR este dedicat „proiectelor care, prin inovația pusă în joc și excelența execuției, trec dincolo de granițele comunicării obișnuite, de ceea ce era considerat până acum posibil sau fezabil”. Acest premiu reprezintă efortul comun depus de Samsung Electronics România și agențiile MSLGROUP The Practice și CHEIL Worldwide în construirea, implementarea și comunicarea programului de responsabilitate socială.

„Suntem onorați și foarte bucuroși să primim această distincție pentru un proiect care își propune să îi ajute pe elevi și studenți să fie mai pregătiți pentru carierele pe care și le doresc. Ne dorim să dezvoltăm acest proiect tot mai mult de la an la an, astfel încât să oferim cât mai multor elevi posibilitatea să își îmbunătățească aptitudinile digitale și să integreze tehnologia în dezvoltarea lor personală și profesională, având în vedere importanța acestor aptitudini pe piața muncii, indiferent de domeniul ales”, a declarat Sabina Știrb, Public Affairs&Corporate Citizenship Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Samsung - PR Award

Un proiect care pregătește tinerii pentru carierele de mâine

Prin programul Preparing Today for the Jobs of Tomorrow Samsung își concentrează eforturile pentru a le oferi elevilor de liceu și studenților posibillitatea de a-și dezvolta competențele digitale, atât de necesare pe piața muncii, contribuind astfel atât la viitorul tinerilor, ci și la cel al societății românești. Programul își propune să faciliteze accesul tinerilor pe piața muncii, ajutându-i pe aceștia să dobândească abilitățile digitale de care au nevoie pentru a-și contrui cariera.

Preparing Today for the Jobs of Tomorrow este implementat în 3 piloni. Prin proiectul Smart Classroom, patru săli de clasă de din licee au fost dotate cu tehnologie Samsung de ultimă generație (tablete, smart TV, e-board), ajutându-i pe elevi să își dezvolte abilitățile digitale.

De asemenea, în acest an a fost continuat și proiectul Tech Institute, prin inaugurarea, la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, al celui de-al doilea laborator de inovație din țară, dotat cu tehnologie Samsung. În cadrul laboratorului, studenții pot învăța cum să dezvolte aplicații mobile pentru dispozitivele Samsung și obțin atât experiență practică, cât și cunoștințe teoretice, menite să îi ajute în viitoarele profesii.

Caravana națională Trends of Tomorrow a ajuns anul acesta în 30 de licee din țară, oferindu-le elevilor posibilitatea de a descoperi ce carieră li se potrivește cel mai bine, prin instrumente profesionale, recunoscute internațional. Peste 8.000 de elevi au completat testul Holland, fiind prima implementare de acest gen din România.

Campaniile premiate

Samsung a fost cel mai premiat client al Galei Romanian PR Award 2014. Pe lângă cele 4 distincții obținute de „Preparing today for the Jobs of Tomorrow”, Samsung a obținut un GOLD la categoria Media Relations pentru campania „Lansarea Samsung Galaxy S5” și SILVER la categoria Tech PR cu „Manifest pentru creativitate!” și “Lansarea Samsung Galaxy S5”.

Premiile obținute de Samsung Electroncis România în cadrul Galei Romanian PR Award 2014:

PR Innovator of the Year

  • “Preparing today for the jobs of tomorrow”

Golden Award for Excellence

  • Categoria Responsabilitate socială şi dialog cu grupurile co-interesate: “Preparing today for the jobs of tomorrow”
  • Categoria Media Relations: “Lansarea Samsung Galaxy S5”
  • Categoria Tech PR: “Preparing today for the jobs of tomorrow”, client Samsung Electronics România.

Silver Award for Excellence

  • Categoria Comunicare corporatistă: „Preparing today for the jobs of tomorrow”
  • Categoria Tech PR: “Lansarea Samsung Galaxy S5”
  • Cateforia Tech PR: “Manifest pentru creativitate!”

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilități pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare și descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor și soluțiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajați din 80 de țări, cu vânzări anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.