Campania de donatii prin sms pentru infiintarea primului Centru Multifunctional dedicat Tinerilor cu Autism din Romania!

0

„Ignoranţa condamnă persoanele cu autism la izolare”

Pe data de 20 noiembrie, Autism România a dat startul campaniei de donaţii prin sms, „Ignoranţa condamnă persoanele cu autism la izolare „. Campania continuă seria demersurilor începute de organizaţie pentru infiinţarea primului Centru Multifuncţional dedicat Tinerilor cu Autism din România şi va dura până pe data de 10 decembrie.

Până la această oră s-au strans putin peste 5000 de euro, dar suma necesara infiintarii centrului este de 60.000 de euro.

Donaţiile se pot putea face în continuare până la data de 10 decembrie, iar valoarea sms-ului este de 2 euro (nu se percepe TVA) în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange si Comote.

Autism România mulțumeşte pe această cale pentru susţinere tuturor partenerilor săi: Zoom Media, Indoor Media, Elevate, Academia Cațavencu, Metropotam, Kanal D, Agerpress, Mol România, Șapte seri, Sensiblu, Lume bună.ro, Radio Lynx, George Zafiu, Trilulilu, Chinezu, NewsOutdoor și Radio România, precum şi voluntarilor care, cu entuziasm, au îmbrăţişat cauza persoanelor cu autism şi au muncit cu dăruire pentru a dezvolta din nimic această campanie.

De asemenea, Autism România mulţumeşte tuturor celor care ne vor susţine de acum încolo  în efortul nostru de conştientizare şi sensibilizare a opiniei publice asupra problematicii autismului şi de strângere de fonduri, tuturor celor care, până pe 10 decembrie, vor dona 2 euro, trimiţând un sms la numarul 877 sau pur şi simplu vor face cunoscut altora mesajul nostru.

Campania de strângere de fonduri prin donaţii individuale sau companii va continua şi după 10 decembrie, când donaţiile pot fi făcute în conturile AUTISM ROMANIA la BCR:

RO16 RNCB 0075 0352 1615 0001 pentru donatii in RON
RO16 RNCB 0075 0352 1615 0003 pentru donatii in EURO

1 din 100 de copii are o Tulburare din spectrul autismului! Oricare dintre noi poate avea la un moment dat printre cei dragi sau cunoscuti persoane cu autism.

Fiti alaturi de noi pentru a fi alaturi de ei!

Schimbarea este chiar în mâinile Dumneavoastră !

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.