Campania de donatii prin sms pentru infiintarea primului Centru Multifunctional dedicat Tinerilor cu Autism din Romania!

0

„Ignoranţa condamnă persoanele cu autism la izolare”

Pe data de 20 noiembrie, Autism România a dat startul campaniei de donaţii prin sms, „Ignoranţa condamnă persoanele cu autism la izolare „. Campania continuă seria demersurilor începute de organizaţie pentru infiinţarea primului Centru Multifuncţional dedicat Tinerilor cu Autism din România şi va dura până pe data de 10 decembrie.

Până la această oră s-au strans putin peste 5000 de euro, dar suma necesara infiintarii centrului este de 60.000 de euro.

Donaţiile se pot putea face în continuare până la data de 10 decembrie, iar valoarea sms-ului este de 2 euro (nu se percepe TVA) în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange si Comote.

Autism România mulțumeşte pe această cale pentru susţinere tuturor partenerilor săi: Zoom Media, Indoor Media, Elevate, Academia Cațavencu, Metropotam, Kanal D, Agerpress, Mol România, Șapte seri, Sensiblu, Lume bună.ro, Radio Lynx, George Zafiu, Trilulilu, Chinezu, NewsOutdoor și Radio România, precum şi voluntarilor care, cu entuziasm, au îmbrăţişat cauza persoanelor cu autism şi au muncit cu dăruire pentru a dezvolta din nimic această campanie.

De asemenea, Autism România mulţumeşte tuturor celor care ne vor susţine de acum încolo  în efortul nostru de conştientizare şi sensibilizare a opiniei publice asupra problematicii autismului şi de strângere de fonduri, tuturor celor care, până pe 10 decembrie, vor dona 2 euro, trimiţând un sms la numarul 877 sau pur şi simplu vor face cunoscut altora mesajul nostru.

Campania de strângere de fonduri prin donaţii individuale sau companii va continua şi după 10 decembrie, când donaţiile pot fi făcute în conturile AUTISM ROMANIA la BCR:

RO16 RNCB 0075 0352 1615 0001 pentru donatii in RON
RO16 RNCB 0075 0352 1615 0003 pentru donatii in EURO

1 din 100 de copii are o Tulburare din spectrul autismului! Oricare dintre noi poate avea la un moment dat printre cei dragi sau cunoscuti persoane cu autism.

Fiti alaturi de noi pentru a fi alaturi de ei!

Schimbarea este chiar în mâinile Dumneavoastră !

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează