Campania „Cards of Joy” de la Heidi!

0

COMUNICAT DE PRESĂ
Heidi Chocolat lansează campania de responsabilitate socială „Cards of Joy”

Heidi Chocolat, liderul pieţei de ciocolată premium din România, desfăşoară în perioada 16 aprilie – 16 iunie campania de responsabilitate socială „Cards of Joy”. Iniţiativa propusă este unică în România: oamenii se implică public într-o cauză socială în care nu trebuie să investească financiar, ci doar moral, prin realizarea unor mici fapte bune.
Participanţii sunt invitaţi să facă fapte bune şi să le înscrie pe site-ul campaniei (www.heidi-chocolat.com, secţiunea Cards of Joy). Ei vor primi un cod, pe care îl vor trimite mai departe prietenilor, pentru a genera un lanţ uman de fapte bune.

Pentru fiecare 250 de fapte bune, Heidi va trimite un copil talentat într-o tabără de creaţie. Faptele bune vor fi votate, iar cele care au primit cel mai mare număr de voturi vor fi premiate. Săptămânal, vor fi oferite opt premii a câte 20 de tablete Heidi fiecare, iar câştigătorul Marelui Premiu va primi 50 de kg de ciocolată Heidi.

Copiii propuşi pentru a participa la tabăra de creaţie au fost selectaţi de organizaţia Salvaţi Copiii România, partener al campaniei. Aceştia vor pleca în luna iulie în tabăra de la Straja, judeţul Hunedoara, organizată de Adventure Camps. Proiectul este susţinut şi recomandat de eva.ro, iar utilecopii.ro este partener media.
Compania îşi propune să deruleze campania „Cards of Joy” şi în alte ţări, începând cu toamna acestui an.

Despre Heidi Chocolat
Heidi Chocolat este o companie producătoare de ciocolată premium, parte a grupului elveţia Confiseur Läderach. În acest moment, produsele Heidi Chocolat se găsesc în alte 16 state şi teritorii. În România, Heidi este lider pe segmentul de ciocolată premium, cu o cotă de piaţă de 6%.

Despre campanie:
Prin Cards of Joy Heidi incurajeaza oamenii sa faca fapte bune si apoi sa le descrie pe site-ul Cards of Joy, http://cardsofjoy.heidi-chocolate.com/. La fiecare 250 de fapte bune inregistrate pe site, Heidi trimite un copil talentat, lipsit de posibilitati materiale, intr-o tabara de creatie. In plus, faptele bune vor fi votate, iar cele care au primit cel mai mare numar de voturi vor fi premiate saptamanal cu 20 de tablete de ciocolata Heidi. Iar castigatorul Marelui Premiu va primi nici mai mult nici mai putin decat 50 de kilograme de ciocolata.

Despre copii:
E vorba despre 10 copii, cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, din pacate lipsiti de posibilitati materiale, dar foarte talentati, cu abilitati artistice deosebite..  Povestile lor pot fi gasite pe site in sectiunea Copii: Mihai, Georgiana, Geanina, Bianca, Ionut, Larisa, Alina, Daniel, Mirela, Mihaela. Copii au fost selectati impreuna cu Organizatia Salvati Copiii Romania.

Despre tabara:
Tabara va avea loc in localitatea Straja si copii vor avea parte de multe activitati creative dar si de drumetii, orientari cu busola, mini escalada. Vor locui pe perioada taberei intr-o pensiune unde vor avea paturi si bai proprii, sala de mese, mancare gatita de cabanieri.. Organizatorul taberei este SC Adventure Camps. Tot in sectiunea Copii se gasesc mai multe informatii si despre tabara.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează