Campania “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” continua cu interviul Asociatiei Omnimind, cu Carmen Demi

0

Campania “Non-profit, dar Pro-dezvoltarea durabila!” continua cu interviul Asociatiei Omnimind, cu Carmen Demi, presedinte si membru fondator.

REPER21, ANPCDEFP si CRIES stimuleaza societatea civila la un dialog despre dezvoltarea durabila! Campania consta in 35 de interviuri video cu reprezentanti ai ONG-urilor, care vorbesc despre cum contribuie propriile lor activitati la dezvoltarea durabila. Societal invita toate organizatiile non-profit sa difuzeze principiile de echitate sociala, echilibrul mediului si eficacitate economica. Aflati cum se pot implica ONG-urile pe pagina campaniei Societal.

Asociatia pentru Dezvoltarea Potentialului Uman – Omnimind sustine si ghideaza persoanele si grupurile de persoane, pentru identificarea resurselor si potentialului lor maxim, in scopul atingerii echilibrului  work/life, pentru o societate durabila, orientata pe nevoile de dezvoltare ale individului uman. Deasemenea, prin actiuni, proiecte si programe sociale, membrii asociatiei isi propun sa contribuie activ, prin mijloace si actiuni specifice si adecvate, la promovarea drepturilor femeilor si la constientizarea acestora in legatura cu drepturile si responsabilitatile ce la revin ca participante la activitatile economice, socio-politice si culturale din Romania, atat in ceea ce priveste educatia, calitatea vietii cat si sansele egale in societate.

Carmen Demi elaboreaza in cadrul interviului Societal contributia Asociatiei OMNIMIND la dezvoltarea durabila

 

“Chiar insasi in misiunea pe care ne-am asumat-o constient si in mod responsabil la infiintarea Asociatiei ne-am propus dupa o mica dezbatere pe care am avut-o intre membrii fondatori, dezbatere in care fiecare a definit ce inseamna pentru el dezvoltarea durabila dincolo de definitia pe care o gasim in documentele de specialitate si in documentele Comisiei Europene. Ne-am pus intrebarea cum aplicam noi concret ce scrie acolo si ce intelegem noi prin asta si cum putem sa aducem o contributie concreta persoanelor cu care intram in contact. Si ne-am propus ca in toate campaniile pe care le derulam, indiferent ca sunt educative sau de dezvoltare personala sau de informare sau suport social sa punem intrebarea tuturor participantilor: “Acum, in urma participarii tale la acest program, ce noi posibilitati ti se deschid pentru viitor si in ce masura esti tu mai responsabil pentru propria ta viata?” si ne-am axat in mod special pe asumarea responsabilitatii fiecarui individ pentru el insusi.”

www.omnimind.ro

Urmariti campania pe www.societal.ro.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează