Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Call center 0800 080 200 și platforma on-line www.votcorect.ro pentru sesizarea neregulilor

0
CALL CENTER 0800 080 200 ȘI PLATFORMA ON-LINE WWW.VOTCORECT.RO PENTRU INFORMAȚII ȘI SESIZAREA NEREGULILOR LA PARLAMENTARE

Expert Forum, în parteneriat Funky Citizens va organiza un centru de informare și asistență electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Vom pune la dispoziția tuturor celor interesați platforma www.votcorect.ro și numărul de telefon Telverde 0800 080 200, prin intermediul cărora vom răspunde celor mai frecvente întrebări legate de ziua votului și vom oferi asistență pentru sesizarea neregulilor.
unnamed

Platforma www.votcorect.ro conține un formular prin care orice cetățean poate sesiza nereguli din campania electorală sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizările transmise va fi atent analizată, vom răspunde și vom acorda asistență, unde este cazul. Platforma va include și o secțiune cu răspunsuri la întrebările cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, proceduri legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, regulile de observare sau cele de sesizare a neregulilor.

Telefonul Telverde 0800 080 200 va funcționa în zilele de 10 și 11 decembrie 2016. Pe 10 decembrie, programul de funcționare este 13 – 19, iar pe 11 decembrie între orele 6 – 22. Apelurile sunt gratuite din rețelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS și UPC. Alegătorii din străinătatene pot suna la +40212039020, număr taxabil confirm tarifelor practicate de rețeaua telefonică a utilizatorului.

În ziua alegerilor vom avea observatori în toată țara și în străinătate, acreditati de EFOR și de organizațiile membre ale campaniei FiecareVot – www.fiecarevot.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.