Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tu când PLANTEZI anul ăsta?

0

Calendarul Plantărilor Faptelor Bune în 2013

Tu cand plantezi anul asta?

Comunitatea plantatorilor de fapte bune își pregătește cazmalele de sezonul împădurilor!

Începând cu sâmbătă, 23 martie 2013,  declarăm deschis sezonul de plantări! Urmează o perioadă aglomerată pentru plantatorii din întreaga țară. Vom planta în 8 județe pe o suprafață de 21.5 ha de terenuri agricole degradate, terenuri care alunecă sau sunt afectate de fenomenul de deșertificare.

În această primăvară comunitatea plantatorilor de fapte bune din România îşi suflecă mânecile şi îşi ascut cazmelele în următoarele locuri:

  • 22 martie Ardud – jud. Satu Mare
  • 23 martie Armășești – jud. Ialomița
  • 30 martie Tigveni – jud. Argeș
  • 6 aprilie Breaza – jud. Prahova
  • 13 aprilie Tăureni – jud. Mureș
  • 13 aprilie Vâlcelele – jud. Covasna
  • 13 aprilie Bălțați – jud. Iași
  • 13 aprilie Vulturu – jud. Constanța

 

Vom planta peste 101.000 puieți pentru care ne dorim cât mai mulți membri noi în comunitate! Alegeți-vă localitățile în care doriți să deveniți plantatori de fapte bune și trimiteți un email la adresa: voluntar@plantamfaptebune.ro

Vă așteptăm cu drag! 

 

PFB timing actiuni 2013

 

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.