“Calatorie educativa in lumea satului” in vizita la Radio Itsy Bitsy

0

Prin intermediul Adrianei Titieni, “Calatorie educativa in lumea satului” a avut ocazia, pentru a doua oara, sa intre in minunata lume Itsy Bitsy, fiind oaspetii emisiunii “Meditatii pentru parinti”.

Incarcati cu emotiile specifice unei emisiuni radio, dar si cu entuziasmul si buna dispozitie care ne caracterizeaza, am impartasit tuturor povestea proiectului nostru. O poveste, de data asta, fara Fat-Frumos sau Ileana Cosinzeana, ci cu voluntari implicati, concursuri lansate, idei puse in practica si cel mai important…oameni fericiti :)

Va invitam sa ascu

Ascultati povestea noastra, miercuri, 22 august 2012, orele 08.00, 15.00 si 22.00, emisiunea “Meditatii pentru parinti”- Radio Itsy Bitsy

Echipa “Calatorie educativa in lumea satului” le multumeste lui Itsy si lui Bitsy pentru implicare in raspandirea povestii noastre!

Articol scris de: Anuta Iuliana Buzea aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează