Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cadouri inedite pentru sărbătorile de iarnă de la Viitor Plus

0

Ce poate fi mai frumos decat sa vezi bucuria de pe chipurile celor dragi atunci cand deschid cadourile primite cu ocazia sarbatorilor de iarna? Poate inca niste zambete: ale naturii si ale persoanelor cu probleme care sunt ajutate prin cumpararea cadourilor sustenabile.

  • Sort de bucatarie eco, din bumbac

Te va ajuta la gatirea cu dragoste a bucatelor de Craciun!
Este lucrat in „Atelierul de panza”, de catre persoane cu probleme sociale sau dizabilitati.

Poate fi personalizat cu modelele grafice din catalog.

Pretul difera in functie de imprimu. Pentru cele monocrome, pretul este de 28 lei.

Pentru detalii si comenzi ne poti contacta pe iulian.ifrim@viitorplus.ro sau 0735.854.167.

  • Cana ceramica personalizata

Este cadoul ideal pentru inlocuirea neprietenoaselor pahare de plastic de unica folosinta. Uneori la serviciu, pentru apa de la dozator, poti ajunge sa arunci la gunoi chiar si 5 pahare de unica folosinta pe zi.

Pretul unei cani personalizata cu mesajul tau este de 30 lei.

Pentru detalii si comenzi contacteaza-ne la gabriela.ticu@viitorplus.ro
  • Ofera cadou puieti ce vor creste in padurea “Adopta un copac!”.

Noul parinte adoptiv primeste o felicitare electronica pe care o personalizam cu mesajul dorit de tine. Puietii vor fi plantati in primavara de ViitorPlus si vor fi ingrijiți timp de 5-6 ani pana padurea se va putea dezvolta fara ajutor. Astfel, cadoul tau sustenabil va creste de la an la an si va oferi parintelui sau oxigen chiar si peste 20-30 de ani.

Un puiet poate fi adoptat pentru o donatie, online sau la punctul de lucru ViitorPlus, de minim 5 lei.
Dupa adoptie scrie-ne mesajul tau pentru felicitare si cine este felicitul parinte adoptiv, la gabriela.ticu@viitorplus.ro
  • Personalizam felicitari electronice cu mesajul tau, iar fondurile obținute vor fi utilizate pentru dezvoltarea proiectelor ViitorPlus.

De asemena, putem tipari pe hartie reciclata aceste felicitari. O felicitare electronica personalizata presupune o donatie de 5 lei (online sau la punctual de lucru ViitorPlus), iar felicitarea personalizata tiparita 9 lei.

Pentru detalii si comenzi contacteaza-ne la gabriela.ticu@viitorplus.ro
  • Pune cadoul tau intr-o sacosa din bumbac eco, pentru a inlocui sacosele din hartie sau plastic!

Sacosele noastre din panza naturala sunt lucrate de persoane cu probleme sociale sau cu dizabilitati fizice in “Atelierul de panza”.

Putem personaliza orice tip de sacosa cu orice model din catalog. Preturile pot varia in functie de numarul de culori ale imprimeului.

Pentru comenzi ne puteti contacta pe iulian.ifrim@viitorplus.ro sau 0735.854.167.

  • Esti sigur ca anul acesta vrei sa lasi 20% din impozitul tau pe profit in administrarea statului?

Solutia de a te asigura ca 20% din impozitul tau pe profit este cheltuit eficient, cu grija, in proiecte benefice comunitatii, este de a ii redirectiona catre organizatii non-profit!

Sustine proiectele ViitorPlus printr-un contract de sponsorizare, pana la 31 decembrie. Valoarea sposorizarii poate fi o suma de pana la 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3‰ din cifra de afaceri

Baza legala: Codul fiscal 2008-2009- Titlul II Impozitul pe profit Cap.II Calculul profitului impozabil, Art.21 Cheltuieli, paragraful 4

Vezi aici mai multe detalii despre aceasta oportunitate.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.