Cadouri de Crăciun oferite de companii pentru peste 140 de copii beneficiari ai HOSPICE Casa Speranței

0

În perioada 15 – 18 decembrie, peste 140 de copii, beneficiari ai Fundației HOSPICE Casa Speranței din București, participă la trei evenimente organizate pentru ei, cu ocazia sărbătorii nașterii Domnului.

În cadrul serbărilor, copiii vor cânta colinde, vor recita poezii și vor primi cadouri achizitionate prin generozitatea companiilor care au finanțat evenimentele: Kaufland România, Sodexo, Globalworth Group, Asociația Bucureștiul are Suflet și Asociația Kidz România.

hospice

La aceste evenimente vor participa și copiii implicați în proiectul „Școala HOSPICE” finanțat de compania Kaufland.

HOSPICE Casa Speranței le mulțumește companiilor Kaufland România, Sodexo, Globalworth Group, Asociației Bucureștiul are Suflet și Asociației Kidz România pentru implicare și generozitate.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează