CADOU o sacoșă de pânză cu Motanov Motanul Mov dacă te abonezi la Revista de Povestiri

0

Revista de Povestiri pe ultima sută de metri de cadouri!

Până la 1 septembrie, dacă vă abonați la Revista de Povestiri primiți cadou o sacoșă de pânză cu Motanov Motanul Mov cântând la chitară pisicilor de mare!

Pe de altă parte, dacă aveți un cont de Twitter, puteți participa la concursul de povestiri în 140 de caractere, tot până la 1 septembrie. Scrieți o minipovestire, puneți hashtagul #revscurt și intrați automat în cursa pentru ultimul număr al Revistei de Povestiri. Desigur, puteți să scrieți și doar de plăcere : .)

Revista de Povestiri este o publicație lunară de ficțiune foarte scurtă, bazată pe imaginație. Proiectul aparține asociației Brain Fitness și este sprijinit pe partea de design de buticul de creație Teaser.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează