Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cadou inedit de Dragobete: volum de poezii personalizat gratuit pentru cuplurile cu poze în costume naționale

0

Anul acesta de Dragobete sunt încurajate într-un mod inedit tradițiile naționale. Un tânăr poet din Cluj-Napoca oferă 100 de exemplare personalizate din volumul său de poezii tRai în doi. Tot ce trebuie să facă doritorii este să îi trimită autorului, până pe 24 februarie, un mesaj pe Facebook cu o poză cu ei doi în costume naționale și cu adresa pe care vor să le fie trimisă cartea personalizată.

”Cred că e mai bine să ii recompensăm pe oamenii care păstrează tradițiile în loc să îi culpabilizăm pe cei care nu o fac. Din acest motiv am decis să fac acest cadou cu ocazia sărbătorii de Dragobete”, spune Victor Miron.

dragobete2

Tânărul poet și-a anunțat intenția pe profilul lui de Facebook joi seara și în câteva ore a primit peste 10 imagini. Reacția promptă a oamenilor e oarecum ușor de explicat, nu în fiecare zi ai ocazia să apari pe coperta unei cărți.

“Coperțile le editez eu personal și am norocul să lucrez cu editura Colorama care poate tipări și câte un exemplar al unei variante de copertă. Ideea de a personaliza coperțile cu poze cu iubiți în straie populare are mult sens și prin faptul că titlul volumului e tRai în doi, iar de aici e doar un mic pas până la StRaiE în doi”, completează Victor Miron.

Aceasta nu e prima idee năstrușnică a lui Victor Miron legată de cărți. El este și inițiatorul campaniei de promovare a lecturii Cărțile pe față, în cadrul căreia s-au implementat inițiative ca: transport public gratuit pentru cine citește călătorind, intrare gratuit la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine, service auto cu bibliotecă, bilblioteca vecinilor, cabinet stomatologic anti-cariat, biblioteci în aer liber, gala cititorilor, clasa cititoare și multe altele.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.