Cadou Harlequin_Jack de Craciun – noua piesa The Curtain Calls

0

Cadou Harlequin_Jack de Craciun – noua piesa The Curtain Calls, un imn al efectului de turma.

Harlequin_Jack a lansat de Craciun The Curtain Calls, noul single al trupei ce face parte de pe proaspatul album „Murder_Party. Piesa se descarca gratuit de pe soundcloud (https://soundcloud.com/harlequin_jack).

The Curtain Calls youtube – http://youtu.be/JXWKlwgsKC4

HJ

“Ideea piesei a pornit de la tentativa de a persifla acei artisti/trupe care se foloseau si se folosesc de interjectii si vocale pentru a compensa lipsa de talent in a scrie versuri si, totodata, blameaza folosirea acestei tehnici pentru a face ca piesa respectiva sa ramana mai usor in creierul omului de rand. Ra-pa-pa-ra-ra-ra-ra-ra-ra-ram! In acest context refrenul – Once again, step inside and watch the fall of men/See us jumping off the wall and then come and greet us with a smile – devine un fel de imn al efectului de turma”, spune Narcis Axinte, cel care a scris si versurile piesei.

Cu alte cuvinte, refrenul este usor de tinut minte, usor de fredonat asadar aplicabil marii multimi. Un adevarat bis.

“Asadar, in mod ironic si in onoarea spiritului sarbatorilor, in care toti urmam ordine legati la ochi, chiar daca poate nu suntem de acord sau nu simtim aceasta caldura sufleteasca, am facut cadou aceasta piesa”, declara baietii de la Harlequin_Jack.

Piesa a fost scrisa prin 2008-2009 cand 75% dintre membrii trupei activau in trupa Eloize.

Harlequin_Jack arata din 26 decembrie 2013 asa:

Narcis Axinte (Jack) – Voce, Chitara

Claudiu Tircovnicu – Tobe, Drum machine

Alex Doppelganger – Synth, Sampler, Noise

Lazar Enescu – Bas, Backing Vocals

Proiectul a derivat din fosta trupa Eloize care a facut parte din noul val de muzica indie/alternative din Romania incepand cu anul 2007.

De la inceputul anului 2014 pana in prezent, Harlequin_Jack a avut parte de o urcare foarte rapida, sustinant peste 30 de concerte prin tara cat si in Austria, a participat la festivaluri si alte evenimente bucurandu-se de review-uri cat se poate de favorabile.

Au lansat doua videoclipuri la piesele – Investigate (www.youtube.com/watch?v=ZIw-q8wkFrM) si Vitamins (www.youtube.com/watch?v=Qe50zsU9UIE)

Au aparut pe coperta revistei Sunete in numarul din noiembrie 2014, votata in cadrul pariului Sunete pentru sperantele muzicale ale anului 2015.

 

Piesele lor sunt difuzate la Radio Cooperativa Urbana, Delahaze.fm, Eclectic.fm, Radio Trib, Radio Guerrilla, Active FM, Bucuresti FM, Radio Cultural, etc.

Pe 1 noiembrie 2014, au lansat primul album – Murder_Party care a avut numai recenzii pozitive pana in prezent.

blog.eclecticfm.ro/harlequin_jack

www.maximumrock.ro/recenzii/8194-harlequin-jack-murder-party.html

www.cooltivator.ro/de-ascultat/t/am-ascultat-albumul-murder-party-inainte-de-lansare

Trupa se afla, momentan, in turneul de promovare a albumului si se pregateste de lansarea unui nou videoclip.

www.facebook.com/harlequin.jack

www.soundcloud.com/harlequin_jack

www.youtube.com/harlequinjack0

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.