BYP ne pregateste ceva! Din 27 septembrie …

0

Cine este BYP?

BYP este o organizaţie non profit, fondată în august 2007, la iniţiativa unor tineri dornici de a se implica în activităţi de voluntariat.
În prezent, BYP este condusă de către un număr de 20 tineri activi, energici, entuziaşti.

Ce-şi doresc cei de la BYP?
Păi, e simplu: Dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, Facilitarea accesului acestora la domenii de maxim interes pentru ei, cum ar fi marketing, project management, HR, advertising, şi mai ales în condiţiile actuale ale economiei, tinerii de la BYP îşi doresc creearea unei forţe de muncă pregătită să facă faţă la provocările actuale ale pieţei.

Intră pe bypteam.com ca să-i cunoşti mai bine si urmareste filmul de mai jos!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează