Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Business-uri de succes absolvente ale programului de mentorat JCI Tineri Antreprenori

0

Ediția numărul 5 a programului JCI Tineri Antreprenori s-a încheiat victorios cu competiția de business plan-uri, iar printre premiile oferite câștigătorilor se numără: 2 locuri oferite de Matei Dumitrescu la Investment Ready Warm-up, 3 sesiuni de planificare financiară și investiții oferite de Cristi Tudorescu de la Explore Asset Management, 2 sesiuni de Business Coaching oferite de Adrian Băcanu de la Quest Mission, 1 loc la un curs de vânzari și 1 loc la un curs de leadership strategic oferite de Brightway. De asemenea, anul acesta programul s-a bucurat de susținerea singurului unicorn românesc – UiPath.

Business-urile care au participat în această ediție au fost: Raluca Bacinschi-Stratulat – aplicația Izibac.ro, Gina Tătaru – magazin online LittleBandit.ro, Dana Ene – Wobble Yog, Marius Ionescu – Pluridio.ro (software pentru trezoreria băncilor), Andreea Pahonțu – Joy Of Life Consulting (coaching și consiliere în carieră), Alao Amza – locație VR Games în Mega Mall, Adrian Birișiu – Tellarz.ro, Loredana Helgiu – Zalle.ro, Alexandru Tucă – aplicația Antimony (PM tool pentru organizatorii de evenimente, Adrian Haiducu – Likeproject.ro (servicii proiectare).

Cum s-a desfășurat Programul Tineri Antreprenori 2018, organizat de JCI București:

Pe parcursul celor 2 luni participanții au luat parte la o serie de sesiuni care să îi ajute să-și ducă afacerea la un alt nivel: Business Modelling – Matei Dumitrescu, Business Canvas – Florin Ghiță, Building Community & Online Customer Experience – Raluca Radu (Answear.ro), Online marketing – Alex Dona, Tribal Marketing Strategy – Mihai Bonca (Brand Architects), Juridic – Ruxandra Vișoiu & Remus Popovici (R&R Partners), Fiscalitate – Sorin Istrate (Contexpert), Lead Your Team, Manage Your Processes – Cătălin Bizadea (DynamixRM), Work& Life Balance – Irina Botnari (Digital marketing enthusiast), Plan Financiar – Cristi Tudorescu (Explore Asset Management), Surse de Finanțare – Cristi Logofătu (Bittnet), Pitching Workshop – Diana Crețu (redactor-șef Wall-street.ro).

Programul este structurat în așa fel încât sesiunile de traning și workshop-urile specializate sunt completate de minim 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați și este destinat antreprenorilor „early stage”, respectiv celor care sunt în primii ani de activitate și caută oportunități de creștere.

Programul Tineri Antreprenori s-a născut din pasiunea pentru antreprenoriat. Cei mai mulți care suntem implicați în acest proiect suntem antreprenori și fiecare am simțit, la un moment dat, nevoia unui mentor, a unor sfaturi cu adevărat avizate. Recomand fiecărui tânăr care își propune să aibă succes în afaceri să se alăture și să-și aloce timpul pentru a învăța cum să-și ducă afacerea la următorul nivel!”, a declarat cu mult entuziasm Olivia Bizadea, Project Manager Tineri Antreprenori 2018.

Mai multe detalii despre program: https://tineriantreprenori.ro/2018/

Despre JCI București

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice. Detalii și pe: http://www.jcibucuresti.ro

Despre JCI România

Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003-2004 și numara în prezent 11 organizații locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș, JCI Galați, JCI Suceava. Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional. Detalii și pe: http://www.jciromania.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.