Business in Romania

1

Mai multe companii multinationale isi vor extinde afacerile in Romania! Investitii de un miliard de euro si locuri de munca noi sunt doar cateva din avantajele valului de investitii. Via ziarero.realitatea.net am aflat ca Ericsson si Procter & Gamble isi extind afacerile din Romania, iar gigantul Google vine oficial la noi in tara!

Cel puţin 50 de români ar putea lucra pentru Google în România

Gigantul Google a anunţat că va deschide un birou în România, fiind vizată „crema” programatorilor din România. „Spre finalul anului sperăm să avem un birou în România. Deocamdată nu ştim sigur când şi câţi angajaţi vor fi. Procedura de recrutare e în desfăşurare”, a declarat pentru Mediafax Amelia Creţu, Agency Relationship Manager Google pentru Europa de Sud-Est, Orientul Mijlociu.

Mai multe informatii pe gandul.info

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.