Bursele Telekom

0

Madalina Grosu.jpgBursele au însemnat pentru mine o adevarată apreciere a muncii pe care am depus-o, dar și angajamentul de a-mi urma visele cu multă pasiune, ambiție și curaj.

M-au ajutat să particip la congrese medicale, să fac practica de vară în marile orașe universitare, să investesc în materialele de care are nevoie un student

Mădălina Grosu, bursieră,  2013

Bursele Telekom se adresează studenţilor în anul I la o facultate de stat, cu potenţial de lideri. Căutăm tineri pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales şi care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare, activităţi de voluntariat si rezultate excepţionale.

FII UNUL DINTRE CÂŞTIGĂTORII BURSELOR TELEKOM. APLICĂ ACUM PE WWW.BURSELETELEKOM.RO

Înscrierile au loc între 4 şi 28 noiembrie 2014.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează