Burse de 18.000 de euro / an de la Scoala Americana din Bucuresti

0

Scoala Americana din Bucuresti ofera trei burse in valoare de peste 18.000 de euro pe an! Bursele sunt rezervate elevilor care cunosc foarte bine limba engleză și care termină gimnaziul.

În fiecare nou an de studiu vor fi verificate criteriile de eligibilitatea precum și situaţia financiară a familiei, conduita exemplară şi performanţele şcolare ale elevului.

Via happynews.ro am aflat că programul presupune acordarea de burse unor elevi calificaţi, care doresc să studieze într-un program de tip american riguros, bazat pe programa de Bacalaureat Internaţional. În clasele a XI-a şi a XII-a, elevii vor studia pentru a intra în programul de diplomă de Bacalaureat Internaţional.

Şcoala Americană organizează Bacalaureatul Internaţional din 1997. Diferenţa majoră între Bacalaureatul de tip Internaţional şi cel românesc este că, pentru a putea fi examinaţi, elevii trebuie să urmeze cursuri speciale în limba engleză timp de doi ani, iar evaluarea este făcută doar cu evaluatori străini. Bursele vor acoperi totalitatea costurilor necesare studierii la AISB, inclusiv taxa de şcolarizare, în valoare de 18.605 euro pe an, dar şi costurile adiţionale pentru activităţi extraşcolare (excursii, două călătorii în afara ţării pentru concursuri, rechizite şcolare extraşcolare, laptopuri care sunt împrumutate elevilor pe durata studiilor, taxe de testare ale colegiilor şi universităţilor).”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează