Bunul simţ – soluţia de criză

0
Săptămâna aceasta România a primit un semnal extrem de interesant din partea Guvernatorului BNR, probabil unul din oamenii foarte îndreptăţiţi să vorbească despre situaţia economică a ţării. Mesajul transmis de Guvernator aduce în prim plan un element aparte: bunul simţ!
Isărescu: „Trebuie să ne scoatem criza din cap…Soluţiile le găsim în bunul simţ. Restul e zgomot. Politicienii romani abordeaza criza economica intr-o maniera „supra-inflamata”, similara cu comunicarea mediatica de tip catastrofic, a declarat, miercuri, la Iasi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de Mediafax. Trebuie sa ne scoatem criza din cap. Nu este nevoie sa descoperim America. Este suficient sa ne uitam la alte tari, sa venim cu solutii si politici care au fost deja aplicate. Solutiile le gasim in lucrarile de specialitate si in bunul simt. Restul e zgomot”, a afirmat Isarescu, intr-un discurs sustinut la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. „

Articolul este pe HotNews

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează