Bucurie şi culoare!

0

„Bucurie şi culoare de 1 Mai la toţi să fie!” 🙂

De 1 Mai experienţele sunt multiple în fiecare an! Cu siguranţă este o sărbătoare foarte activă, dar uneori controversată. Nu prea ştim dacă bucuria unei zile „libere” să fie sau nu amestecată cu carnea de mici şi pet-urile de pe marginea drumului… Ştim totuşi că este o nouă ocazie după Sărbătorile de Paşte, ce-i drept o ocazie laică, să ne vedem cu familia şi cu prietenii.
Putem să facem din această ocazie un nou motiv de bucurie pentru noi şi pentru cei din jurul nostru! Şi mai putem să-i dăm acestei sărbători culoare. Doar să fie de bun gust! Şi bucuria şi culoarea:)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează