Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brutăriile PAUL, alături de clienții săi, sprijină MagiCAMP cu peste 71.000 Lei

0

PAUL a sprijinit Asociația MagiCAMP cu peste 71.000 Lei, în urma campaniei desfășurate în 2018, în brutăriile din toată țara. Prin aceasta, PAUL sprijină derularea taberelor de vară destinate copiilor cu afecțiuni oncologice. În continuarea parteneriatului cu MagiCAMP, și anul acesta, PAUL va dona câte 1 leu din fiecare tartă cu fructe și ciocolată cumpărată din brutării.

Pentru al patrulea an consecutiv, lanțul PAUL direcționează către MagiCAMP 1 leu din prețul fiecărei Tartelette achiziționate de către clienți. Suma strânsă este donată lunar către MagiCAMP pentru întreținerea taberei și a parcului de aventură, dar și pentru achiziționarea materialelor pentru atelierele de pictură, teatru sau hand-craft. Produsele care fac parte din campanie sunt renumitele tarte din meniul PAUL, precum Tartelette Citron, Tartelette Chocolat, Tartelette Fraises și Tartelette Framboises, care pot fi achiziționate din orice brutărie din țară.

Și anul acesta, ne dorim să fim alături de MagiCAMP și să aducem împreună cu ei mai multă veselie copiilor. Credem în acest proiect, în puterea activităților realizate în taberele de vară, care îi ajută să își recapete încrederea în ei. Nouă, la PAUL, ne place să spunem că le oferim clienților un moment #joiedevivre, așa că, ce poate să fie mai frumos decât să le redăm și copiilor clipe de fericire? De aceea, am decis că un moment de bucurie de la PAUL să contribuie la bucuria unui copil diagnosticat cu afecțiuni oncologice. Pe această cale, dorim să le mulțumim clienților că ne-au fost alături în susținerea acestei cauze și îi invităm și de data aceasta în brutării să savureze produsele din campanie, contribuind astfel la susținerea proiectului”, a spus Ovidiu Albu, Director General PAUL România.

Asociația MagiCAMP a lansat în 2014 taberele de vară, inițiativă prin care ONG-ul își propune să le ofere copiilor cu afecțiuni oncologice și arsuri grave momente unice și pline de magie. În prezent, sute de copii beneficiază de aceste tabere de vară unde au parte de o aventură în lumea copilăriei. Toate aceste programe au scopul de a-i ajuta pe copii să își recapete încrederea, independența, dorința de a construi prietenii noi și, mai presus de toate, zâmbete pe buze.

Sunt aproape 500 de copii care s-au jucat la greu în MagiCAMP în ultimii 5 ani. Copii pe care i-am văzut crescând, care ne-au umplut verile și viețile, copii de care ne minunăm acum când îi vedem pregătindu-se să devină studenți sau ținându-și în brațe proprii lor copii. E început de an la MagiCAMP și ne pregătim din nou de tabără. Și mă tot gândesc ce privilegiu e să retrăim în fiecare an acest început și ce privilegiu să avem aceiași prieteni care ne stau alături, an de an, așa cum fac cei de la PAUL”, Melania Medeleanu, Fondator MagiCAMP

Mai multe informaţii despre campanie, brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România şi pe site-ul MagiCAMP.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.