Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Brigada de Voluntari recrutează! Muncă în echipă, distracţie, conferinţe, prieteni noi şi multă muzică bună te aşteptă!

0

Manu Chao, Scorpions, Shakira, Roxette, Sting, Alice Cooper, B’estfest, Rock the City, Bon Jovi, Summerwell, TEDxBucharest, Havasi, Tom Jones, The Duke Ellington Orchestra, Demis Roussos şi Lord of the Dance. Pentru unii sunt nume de artişti şi festivaluri. Pentru Brigada de Voluntari sunt doar o mică parte din cele peste 50 de evenimente la care a participat  în 2011! Iar 2012 se anunţă la fel de plin şi distractiv!

Dacă te simţi pregătit pentru o mulţime de concerte, muncă în echipă, distracţie, summit-uri, experienţe de neuitat, conferinţe, prieteni noi şi multă muzică bună te aşteptăm să te alături echipei.

Vrei să fii membru Brigada de Voluntari? Intră pe http://brigadadevoluntari.ro/recrutari.php şi completează forumularul de înscriere pȃnă pe 20 martie.  Ȋn scurt timp de la înscriere vei primi de la noi o invitaţie pentru a participa la unul dintre interviurile noastre colective de recrutare!

În 2012 vom merge la cele mai tari evenimente din Bucureşti şi nu numai! Nu vrei să mergi cu noi?

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.