Brigada de Voluntari recrutează! Muncă în echipă, distracţie, conferinţe, prieteni noi şi multă muzică bună te aşteptă!

0

Manu Chao, Scorpions, Shakira, Roxette, Sting, Alice Cooper, B’estfest, Rock the City, Bon Jovi, Summerwell, TEDxBucharest, Havasi, Tom Jones, The Duke Ellington Orchestra, Demis Roussos şi Lord of the Dance. Pentru unii sunt nume de artişti şi festivaluri. Pentru Brigada de Voluntari sunt doar o mică parte din cele peste 50 de evenimente la care a participat  în 2011! Iar 2012 se anunţă la fel de plin şi distractiv!

Dacă te simţi pregătit pentru o mulţime de concerte, muncă în echipă, distracţie, summit-uri, experienţe de neuitat, conferinţe, prieteni noi şi multă muzică bună te aşteptăm să te alături echipei.

Vrei să fii membru Brigada de Voluntari? Intră pe http://brigadadevoluntari.ro/recrutari.php şi completează forumularul de înscriere pȃnă pe 20 martie.  Ȋn scurt timp de la înscriere vei primi de la noi o invitaţie pentru a participa la unul dintre interviurile noastre colective de recrutare!

În 2012 vom merge la cele mai tari evenimente din Bucureşti şi nu numai! Nu vrei să mergi cu noi?

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează