Brasov, Sibiu sau Bucuresti? Care va fi CEL MAI FRUMOS ORAS din Romania?

0

Cea mai nouă provocare lansată de blogul celor mai frumoase povești despre România se apropie de final. Au mai rămas doar 12 zile în care toți cei care își iubesc țara pot vota “Cel mai frumos oraș din România”.

Clasamentul provizoriu arată astfel: pe locul I – Brașov (19% din voturi), locul II – Sibiu (16%) și locul III – București (10%). Scorul este foarte strâns și până pe 1 martie, ora 12 (atunci când sesiunea de votare se încheie), topul poate suferi modificări spectaculoase.

Dacă nu ești mulțumit de rezultatul voturilor de până acum sau dacă consideri că alt candidat merită un loc pe podium, atunci tot ce trebuie să faci este accesezi hai-la-bord.blogspot.com și să alegi din partea stângă a paginii una dintre următoarele opțiuni ale sondajului: Timișoara, București, Brașov, Craiova, Piatra Neamț, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Băile Herculane, Oradea, Sinaia, Sibiu, Sighișoara, Altul, Nu știu.

Susține orașul natal, votează-l pe cel în care ți-ai dori să locuiești sau alege-l pe cel în care ai cele mai frumoase amintiri! Va fi un singur câștigător. Asigură-te că va triumfa preferatul tău!

—————–

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut, în premieră în România, un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească.

Anda şi Ionuţ, amândoi pasionaţi de călătorii, s-au cunoscut în 2004, dar ziua de 8 august 2008 a constituit începutul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat în acest blog, ce combină turismul cu fotografia. Ei au călătorit în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine şi au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează