Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRAȘOV: Conferinta SUCCES prin economie sociala, 26 februarie 2015

0

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri – FNTM și Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiillor – APRSC au plăcerea de a vă invita la Conferinţa SUCCES prin economie socială, desfășurată în cadrul proiectului strategic „SUCCES – Susţinem creşterea competitivităţii economiei sociale”.

Evenimentul va avea loc în data de 26 februarie 2015, începând cu ora 11:00, la Hotel ARO, Braşov.

Afis_Conferinta Succes prin economie sociala

Evenimentul își propune să reunească beneficiarii proiectului, instituțiile, companiile și organizațiile interesate de domeniul economiei sociale din Regiunea Centru și Regiunea București-Ilfov, pentru a dezbate principalele experiențe pozitive, tendințe și perspective în acest domeniu.

Conferința va acoperi următoarele tematici:

–            Politici publice în domeniul economiei sociale la nivel european și național

–            Oportunități de dezvoltare a competitivității economiei sociale în cele două regiuni

–            Experiențe de bună practică în domeniul economiei sociale și a responsabilității sociale

–            Iniţiative ale proiectului SUCCES

Participanții invitați la eveniment vor reprezenta:

–            Instituții publice implicate în dezvoltarea economiei sociale

–            Companii cu politici solide de responsabilitate socială

–            ONG-uri și reprezentanți ai societății civile

–            Persoane din grupuri vulnerabile: persoane cu dizabilităţi, persoane de etnie romă, femei aflate în situaţii de risc, familii monoparentale şi cu peste 2 copii.

Rugăm persoanele interesate și beneficiarii proiectului să confirme participarea până în 20 februarie, la expertul din regiunea aferentă:

Regiunea București-Ilfov : Andreea Șerban, tel. 0785 277 314, e-mail: andreea.serban@fntm.ro.

Regiunea Centru : Sabina Milcoveanu, tel. 0737 032 505, e-mail: sabina.milcoveanu@cumpararesponsabil.ro.

Detalii despre Agenda evenimentului vom anunţa in curând pe site-ul proiectului http://success-romania.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.