BRASOV: A treia editie a evenimentului „Zambet de Copil” / 15 februarie 2015

0

În Romania, mai mult de jumătate din copiii cu cancer se vindecă! Iar acesta nu este un mit.

Bazându-se pe povești reale de viață, Asociația AMURADIA sărbătorește, printr-un concert live, Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer în data de 15 februarie 2015 (duminică) la Deane’s Irish Pub Brașov (strada Republicii, nr. 19.), ora 18:00.

Evenimentul denumit „Zâmbet de Copil” se află la a III-a ediție.  Scopul evenimentului este conștientizarea populației de creșterea numărului de cazuri de copii bolnavi de cancer și că descoperit din timp, cancerul la copii are șanse mari de vindecare.

Invitații speciali ai evenimentului sunt surorile Maria si Ligia Hojda, Claudiu Palalae – concurenți anul acesta la Vocea României și  Bianca Timofte – voluntar de onoare al Asociației AMURADIA care va cânta la pian. Alături de aceștia vor mai participa copii de la Liceul de Muzica Tudor Ciortea Brașov și copiii de la Asociația Mia’s Children din București.

afis zambet de copil 2015-r

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează