Brandul turistic al Romaniei, episodul 14365

1

Episodul 14365, seria a XX-a, sezonul 4, epoca licitaţiilor…

Comisia de evaluare analizeaza cele 3 oferte depuse in etapa finala a licitatiei pentru brandul turistic al Romaniei, cea mai mica oferta financiara apartinand asocierii THR – Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA – Taylor Nelson Sofres SA (894.970 euro, fara TVA).

Cea mai mica oferta pentru realizarea brandului turistic al Romaniei: 895.000 euro

made-in-romania„In urma deschiderii ofertelor, s-a constatat ca toate cele trei companii au depus oferta tehnica si au prezentat scrisoarea de garantie in cuantumul solicitat de Ministerul Turismului, respectiv de 40.000 euro. Pentru fiecare participant in parte, s-a dat citire ofertei financiare si s-a precizat numarul de pagini al ofertei tehnice”, a anuntat Ministerul Turismului (MT).

Doar trei din cele 13 asocieri de companii inscrise initial in cursa pentru realizarea brandului turistic al Romaniei au ajuns in faza finala a competitiei. Astfel, asocierea Saffron Brand Consultants SA – Brandient Consult SRL – Acacia Avenue Limited propune o oferta financiara de 1.615.299 euro, fara TVA si o oferta tehnica de 32 de pagini, asocierea THR – Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA – Taylor Nelson Sofres SA vine cu o oferta financiara de 894.970 euro, fara TVA, si o oferta tehnica de 80 de pagini, iar asocierea TBWA Bucuresti SRL – SC GFK Romania SRL, cu o oferta financiara de 993.740 euro, fara TVA, si o oferta tehnica de 87 de pagini.”

Articolul complet este pe wall-street.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: O noua campanie de branding pentru Romania? (THR Spania) - RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.