Branding Romania 2010 – Yes we can!

1

„O şcoală de vară pentru tineri… axată pe dezvoltare personală şi responsabilitate socială. Vrem să îi inspirăm pe tineri să facă lucruri, să aibă o atitudine pozitivă şi să creadă cu tărie că fiecare dintre noi contribuie la realizarea imaginii României. Noi credem că imaginea unei ţări se traduce prin imaginea fiecărui individ. Astfel, cu fiecare tânăr mai sigur pe el, mai responsabil şi mai implicat în viaţa comunităţii, suntem mai aproape de un brand al României construit pe valori autentice şi pe experienţe pozitive.” Gabi Solomon, Branding Romania 2010 – Yes we can!

Vrei sa faci ceva interesant in vara asta si nu stii ce?

Hai cu noi in tabara de autodezvoltare si responsabilitate sociala de la Olanesti! In mijlocul naturii, inconjurati de informatii si de multi tineri ca tine, punem tara la cale! Daca vrei o parte din ea, aplica pana pe 18 iulie si iti garantam o saptamana de neuitat!

De ce Branding Romania 2010?

* pentru ca stim ca vrei ceva ce nu e ca la scoala;
* pentru ca stim ca vrei sa inveti o multime de lucruri noi;
* pentru ca stim ca invatarea si distractia merg “mana-n mana”!
* pentru ca stim ca nu vrei sa ratezi sansa de a creste!

Profilul victimei:
* 17 – 20 de ani ( esti inca fraged);
* capturat la Olanesti intre 26 august – 1 septembrie 2010 (esti disponibil);
* fara experienta, dar cu mult entuziasm;
* pregatit de colaborare cu Liderii Mileniului Trei (esti un potential lider).

Branding Romania 2010: YES WE CAN! este a III-a ediţie a scolii de vara Branding Romania, proiect realizat de Clubul LMT (LIDERII MILENULUI TREI) in colaborare cu Primaria Ramnicu Valcea si multi alti sponsori si oameni minunati care cred in tine!

Detalii: branding.clublmt.ro
Contact: clublmt@gmail.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.