Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRAIN Careers: oportunitatea tinerilor neurochirurgi de a face performanță în România

0

BRAIN Institute, centrul specializat în neurochirurgie găzduit de Spitalul Monza, lansează BRAIN Careers, programul dedicat medicilor aflați în ultimul an de rezidențiat în neurochirurgie din centrele universitare din toată țara.

BRAIN Careers - Cover Photo Facebook_

Cei mai promițători tineri neurochirurgi au șansa să învețe alături de dr. Sergiu Stoica și de echipa pe care o coordonează — echipă formată din cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească modernă. Trei dintre participanții la program vor câștiga premii dedicate studiului în valoare totală de 5.000 de euro, iar câștigătorul locului întâi va avea oportunitatea de a se angaja la BRAIN Institute.

“Neurochirurgia modernă este compusă din mai multe subspecialități. După modelul clinicilor universitare din America de Nord, îmi doresc să avem în echipă cel puțin cinci neurochirurgi, experți pe o anumită patologie (vascular, tumori profunde, oncologie, funcțional, spinal etc.). De asemenea, ne dorim ca BRAIN Institute să devină cel mai important centru de educație pentru tinerii neurochirurgi din Europa de Est”, a spus dr. Sergiu Stoica, fondator, BRAIN Institute.

“Programul BRAIN Careers face parte din promisiunea pe care am făcut-o încă de la lansare: formarea tinerilor neurochirurgi la standardele practicate în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume. Căutăm vârfurile de generație care să se alăture eforturilor noastre de a contribui la modernizarea neurochirurgiei românești”, a spus Ionuț Pătrăhău, fondator, BRAIN Institute.

În perioada 12-20 iunie, rezidenții se pot înscrie, cu un CV și o scrisoare de intenție, la careers@braininstitute.ro sau completând formularul online disponibil aici: http://braininstitute.ro/cariere/

În perioada 20-27 iunie au loc interviuri socio-profesionale cu reprezentanții echipei BRAIN Institute: Ionuț Pătrăhău, dr. Sergiu Stoica și dr. Mihai Crăciun. Pe baza interviurilor vor fi selectați zece rezidenți, care vor intra în programul desfășurat în perioada 30 iunie-31 iulie. Rezidenții care vin din provincie vor avea asigurată cazarea și diurna pe parcursul desfășurării programului.

Între 1 și 18 august, se va face o evaluare în urma căreia se vor oferi trei premii în bani dedicați studiului (decontare abonamente publicații de specialitate, deplasări în străinătate pentru cursuri etc.): 2.500 de euro pentru locul I, 1.500 de euro pentru locul II, și 1.000 de euro pentru locul III. Cel mai bun participant la program (locul I) va avea oportunitatea de a se alătura permanent echipei BRAIN Institute. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 19 august.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina http://braininstitute.ro/cariere/

Despre BRAIN Institute

Pentru prima dată în România, afecțiunile specifice creierului pot fi tratate la standarde internaționale într-un centru specializat în neurochirurgie: BRAIN Institute. Găzduit de Spitalul Monza, BRAIN Institute a fost fondat de către cei mai experimentați specialiști din neurochirurgia românească, echipa medicală fiind condusă de Dr. Sergiu Stoica.

BRAIN Institute este prima instituție medicală privată non-profit din România: toate resursele disponibile sunt reinvestite în îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a practicii medicale, precum și în cercetare și educație.

Misiunea BRAIN Institute de a moderniza neurochirurgia din România s-a concretizat într-o primă inițiativă de formare a tinerilor neurochirurgi la standardele practicate în cele mai bune centre de neuroștiințe din lume. BRAIN Careers este programul dedicat medicilor aflați în ultimul an de rezidențiat în neurochirurgie din centrele universitare din toată țara. Fiind o întreprindere socială, BRAIN Institute are nevoie de sprijinul comunității pentru a dezvolta cât mai mult astfel de inițiative.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.