Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bonami și Touched Romania împreună pentru campania Dăruiește un Crăciun Fericit!

0

Între 1 și 21 decembrie, magazinul online cu mobilier și decorațiuni Bonami împreună cu Asociația Touched Romania organizează o campanie dedicată strângerii de fonduri pentru copiii ce provin din familii monoparentale, cu mame singure, aflate în situații financiare precare. Campania poate fi accesată prin următorul link: https://bonami.shop/Campanie-caritabilă-Dăruiește_un_Crăciun_Fericit

Înființată în 2005, Asociația Touched Romania intervine în ajutorarea copiilor şi familiilor aflate în dificultate, pentru a preveni abandonul acestora şi pentru a le oferi ajutor material, educaţional şi emoţional.

Natalia Ungureanu, Director Executiv Touched Romania a menționat: “Ne bucură colaborarea cu Bonami și sperăm ca împreună să oferim tuturor familiilor pe care le susținem un Crăciun mai îmbelșugat anul acesta.”

Produsele incluse în campania Dăruiește un Crăciun Fericit! sunt virtuale, iar clienții pot opta pentru produse tipice Crăciunului: sarmale, cozonac, brad, cadouri sau obiecte vestimentare pentru copii. Toate fondurile strânse vor fi donate integral asociației.

Campania Dăruiește un Crăciun Fericit! va susține două din programele Touched Romania:

Centrul Maternal Casa Agar, unde anual 10 cupluri mamă – copii găsesc susținere pentru perioade cuprinse între 9-12 luni, astfel încât să poată rămâne împreună. Sunt mame și copii aflați în dificultate, victime ale violenței domestice, traficului de persoane, sărăciei și excluziunii sociale.

Proiectul Dar din Dar oferă sprijin material (donații materiale, produse alimentare, îmbrăcăminte) pentru aproximativ 300 de persoane în dificultate (220 de copii și 80 de mame), prevenind astfel abandonul copiilor, abuzul și infracționalitatea.

În apropierea sezonului festiv, Bonami își dorește să aducă bucurie și Sărbători cu adevărat fericite mamelor și copiilor aflați în situații dificile. Touched Romania, prin proiectele și experiența îndelungată, vor distribui fondurile obținute din donații acolo unde este mai mare nevoie de ele.”, a declarat Manuela Lică-Ionescu, Country Manager Bonami.

Mamele ce se regăsesc în programele Touched Romania sunt deseori minore, iar statistica Eurostat, arată că România ocupă un nedorit prim loc în UE cu cel mai mare număr de mame adolescente, astfel că peste 22.000 de copii provin anual de la mame minore, adică 10% din totalul nașterilor într-un an. De asemenea, aceleași mame sunt expuse abandonului copiilor în spitale, traficului de persoane și efectuării avortului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.