Blogway sustine gratuit proiectele cu impact pozitiv din Romania, alaturi de LumeBuna.ro!

0

Bucureşti, 7 decembrie 2010 – Organizaţiile non-profit care îşi propun prin activitatea lor să creeze un impact pozitiv în societatea Românească vor beneficia, gratuit, de bloguri cu domeniu .ro, oferit de Blogway.

Lume Bună este cel mai important partener înscris în program, iar susţinerea pentru LumeBună.ro se va oferi printr-o soluţie premium asigurată de Hostway România, compania care a creat şi deţine serviciul Blogway.

Parteneriatul este un prim pas din cadrul unei campanii mai mari de susţinere a antreprenoriatului social din România, dezvoltată de Blogway. Prin această iniţiativă, Blogway îşi propune să sprijine dezvoltarea unei comunităţi româneşti puternice, capabilă să-şi exprime punctul de vedere şi să acţioneze în conformitate.

Ioana Hreninciuc, Marketing Manager Hostway România:
„Lucrăm cu mai multe ONG-uri, dar ne bazăm în mod deosebit pe Lume Bună, pentru că ei îşi asumă direct rolul de a promova schimbarea pozitivă în România. Sperăm ca alături de ei să ajungem la cât mai multe asociaţii, pe care să le ajutăm cu o minimă prezenţă online şi traininguri despre cum se pot maximiza rezultatele acesteia.”

Mihail Muşat, Community Manager Blogway şi Fondator Lume Bună:
„La cei 2 ani de existenţă, Lumebună.ro dezvoltă proiecte diversificate şi promovează numeroase iniţiative ce produc o schimbare în bine în societatea românească. Fiind într-o permanentă creştere, atât ca amploare cât şi ca număr de susţinători, colaborarea dintre Blogway şi Lume Bună va permite dezvoltarea proiectului în continuare, într-un cadru adecvat.”

Pentru mai multe detalii legate această iniţiativă, puteţi contacta:
Hostway România
Ioana Hreninciuc, Marketing Manager
E-mail:  ioana.hreninciuc @hostway.ro

Lume Bună
Irina Negrilă, Coordonator
E-mail: irina.negrila @lumebuna.ro.

Despre Blogway
Blogway este un serviciu de blog instant, complet administrat, cu domeniu .ro, dezvoltat de  Hostway România.
www.blogway.ro

Despre Lume Bună
LumeBună.ro este primul site cu ştiri pozitive din şi despre România ce aduce în prim plan proiectele şi oamenii din România care produc o schimbare şi generează un impact pozitiv în viaţa lor şi a celor din jur. Viziunea Lume Bună este să repozitioneze binele în viaţa românilor, pentru ca astfel, să fim mai încrezători în noi inşine, ca indivizi şi ca naţiune.
www.lumebuna.ro

Despre Hostway Corporation şi Hostway România
Fondată în 1998, Hostway Corporation este una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenţă în 13 ţări, 15 datacentere, 17 centre operaţionale şi peste  700 angajaţi. Serviciile noastre includ înregistrare domenii, web hosting, colocare,  servere dedicate, hosting SaaS şi servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri şi peste 2 milioane de clienţi din întreaga lume. Filiala din România a fost lansată în martie 2006 și a devenit în scurt timp unul din cei mai importanţi jucători din piaţa locală de hosting. Suntem mândri să lucrăm alături de clienţi ca BRD, Trilulilu, GSP, Antena 3, CANCAN, Realitatea-Caţavencu, eMAG sau Naţional Geographic Channel Romania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.