Bizi Live TV, primul canal media de Live Stream din România dedicat antreprenorilor, a împlinit un an de existență

0

În iunie 2017 a luat ființă Bizi Live TV, primul canal media de Live Stream din România pentru mediul antreprenorial. Postul, care a împlinit 1 an de activitate, a realizat până în prezent peste 280 de emisiuni cu antreprenori români care și-au spus povestea, au vorbit despre începuturi, eșecuri și reușite în afaceri și au răspuns în direct provocărilor din mediul antreprenorial cu soluții concrete.

La început a fost o discuție între câțiva antreprenori în 2015 care, din cauza activităților zilnice specifice unui antreprenor, a fost pusă pe lista de așteptare până în 2017, când mediul economic și de afaceri din România a început să fie afectat din ce în ce mai vizibil.

Fondatorii Bizi Live TV, Constantin Paraschiv și Cristina Paraschiv, își doresc pentru mediul de afaceri din România un progres real în condiții democratice, fără corupți și corupție.

Credem cu tărie că vom ajuta și vom influența pozitiv mediul de afaceri din România, atât prin emisiunile transmise, cât și prin experienta pe care antreprenorii invitați și implicați o vor transmite mai departe prin consultanță gratuită, cursuri și traininguri”, declară Constantin Paraschiv, unul dintre fondatorii Bizi Live TV.

Postul a creat mai multe tipuri de emisiuni, iar dintre formatele care au câștigat cea mai mare audiență amintim: Antreprenoriat și startup, Antreprenoriat pe bune, Ora de HR, Comunică fără jumătăți de măsură, NexT – emisiune despre educație, Antreprenoriat cultural, Antreprenoriat social, Antreprenoriat sănătos, Live despre productivitate, Mindset: noua psihologie a succesului, Atelier juridic, Educație financiară, Upgrade, Vitamina de travel.

Moderatorii emisiunilor sunt antreprenori voluntari: Constantin Paraschiv (fondator Bizi Live TV), Rodica Lupu (fondator Ingenius Hub), Laura Dragomir (consultant în comunicare), Cristina Lixandru (specialist în resurse umane), Eliza Nițescu (trainer și consultant), Mona Moldoveanu Pologea (fondator Rolang School), Elena Grecu (vicepreședinte al asociației „Ana și copiii”), Adriana Istrate (consultant bancar), Costin Ciora (consultant în productivitate, asistent universitar Academia de Studii Economice), Alexandru Agarici (coach la „Școala de expresivitate a vorbirii”), Anda Stoian și Ionuț Stan (bloggeri de călătorie).

Bizi Live TV este un proiect al organizației non-guvernamentale RAE (Respect, Adevăr, Educație) care sprijină antreprenorii și mediul de afaceri din România. Printre obiectivele sale până în anul 2027, se numără realizarea a peste 500 emisiuni live consultative cu antreprenori de top care să ofere experiență aplicabilă în România, înființarea unei școli de afaceri cu profesori voluntari antreprenori sau manageri care conduc companii cu profit și crearea unei comunități de antreprenori unde se pot promova modele de afaceri integre și de succes.

Emisiunile Bizi Live TV pot fi urmărite gratuit la: www.bizilive.ro sau la pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/biziliveTV

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.