BizCamp 2010 / 22-23 martie Bucuresti

0

BizCampus îţi prezinta cea de-a treia editie e proiectului BizCamp, tabăra de business pentru studenţi şi tineri profesionişti. Fă-ti bagajul şi alătură-te companiilor de top, participând la 4 conferinţe ample şi 12 workshopuri, seminarii şi jocuri de strategie. Vei culege informaţii valoroase din experienţa celor consacraţi în domeniul business, vei înţelege importanţa procesului de Career Development şi Personal Branding, cele două stream-uri tematice ale evenimentului.

Cand?
Pe 22 şi 23 martie, la Hotelul Howard Johnson, începând cu ora 9.30.

Cum?
Intră pe site-ul evenimentului: http://www.bizcamp.ro, înscrie-te GRATUIT şi vei avea parte de 2 zile picante, care îţi vor stârni interesul şi dorinţa de aprofundare în domeniul business. Fă primul pas către cariera de profesionist cu BizCamp!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează