Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Biodeck și Carrefour reinventează picnicul, lansând o ediție limitată de seturi cool și prietenoase cu natura

0

Reinventăm mersul la picnic

Biodeck și Carrefour reinventează picnicul, lansând o ediție limitată de seturi cool și prietenoase cu natura

Schimbările din toată această perioadă au creat noi obiceiuri și, în multe ocazii, ne-au apropiat mai mult de natură. Cum vacanțele se ajustează sau iau alte forme, picnicul devine una dintre soluțiile de a ne bucura mai mult și mai des de cei dragi și de natură, atunci când sunt respectate toate normele de protecție. Pădure, plajă, grădină sau chiar un balcon înverzit, un lucru e sigur, cu toții ne dorim să petrecem cât mai mult timp în aer liber, iar asta până târziu în toamnă. Carrefour și Biodeck te invită la relaxare responsabilă și lansează primul set de picnic prietenos cu natura, compus din ambalaje realizate din plante.

Setul de picnic prietenos cu natura este disponibil în 2 variante, pentru 6 și 12 persoane și conține toate ustensilele necesare unui picnic reușit: farfurii din trestie de zahăr, pahare din carton, tacâmuri: linguri, cuțite și furculițe, șervețele și role de saci menajeri necesari pentru a aduna resturile rămase. Seturile de picnic, în ediție limitată, vor fi disponibile pe toate rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma BRINGO, începând cu 19 august.

Campania ”Picnic prietenos cu natura” propune o ieșire responsabilă la picnic, unde nu deranjăm natura, adunăm resturile rămase și le aruncăm în coșurile de gunoi corespunzătoare, folosim ambalaje realizate din plante, ne asigurăm că distracția și grija pentru mediu merg tot mai bine împreună. În completarea setului de picnic, Biodeck oferă publicului și un scurt ghid pentru un picnic responsabil, care poate fi accesat online, la urmatorul link: Ghid picnic prietenos cu natura sau scanând QR CODE-ul de pe cutia de picnic.

Spune-ne ce crezi despre inițiativă pe: #BiodeckxCarrefour #PicnicPrietenosCuNatura #CarrefourRomania

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.