Binele nu intră în vacanţă: Asociaţia CONIL are nevoie de donaţii pe Bursa Binelui BCR!

0

Asociația CONIL se numără printre cele 33 de organizații calificate în sferturile competiției Campionatul de Bine – Bursa Binelui BCR!

Pentru calificarea în semifinală, are nevoie de cel puțin 700 ron, de la minim 10 donatori, până pe 20 august. Binele nu intră în vacanță!

Deviza CONIL este “Din puțin facem multe!”, așa că invităm la generozitate pe toți cei ce doresc să-i ajute cu sume modice  pe copiii “speciali”, prin proiectele destinate educării și integrării lor.

Poate că 5, 10 sau 15 ron nu pare o sumă mare, dar fiecare donație, cât de mică, înseamnă un pas mare pentru acești copii, pentru un viitor comun mai bun!

Asociația CONIL este înscrisă pe platforma Bursa Binelui BCR cu 3 proiecte în beneficiul copiilor cu nevoi speciale: “Cluburile gratuite de weekend – CENTRUL de PERFORMANȚĂ CONIL”, “Caravana CONIL, prietenul tuturor copiilor” și “Taberele gratuite de integrare CONIL’s CAMP“.

Donațiile se pot realiza doar prin card bancar, online, din 3 pași simpli:

Pasul 1. INTRĂ pe pagina www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/ONG-uri/Asociatia-CONIL și alege dintre cele 3 proiecte înscrise, pe care vrei să-l susții prin donații;

Pasul 2. DONEAZĂ: fiecare proiect are un buton pentru donații de minim 5 ron prin card, fără vreun comision de tranzacție;

Pasul 3: DUREAZĂ doar 5 minute să donezi o suma modică; îți multumim pentru implicare! Poți invita și prietenii?

conil

Succesul proiectelor depinde de sumele strânse, dar și de numărul cât mai mare de donatori!

Pentru mai multe detalii, te invităm să ni te alaturi pe Facebook în “Caravana faptelor bune CONIL”:  facebook.com/events/399453813506381/

www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Campionatuldebine
www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/ONG-uri/Asociatia-CONIL

——————-

Asociația CONIL a fost înființată în anul 2010, din necesitatea de a oferi soluții reale pentru integrarea în masă a copiilor cu nevoi educaționale speciale (CES).

În cadrul asociației, au fost înființate grupe de grădiniță și clase de școală primară pentru integrarea copiilor cu CES, precum și un Centru de Performanță, cu variate activități educative gratuite. De asemenea, Asociația CONIL ofera locuri gratuite în tabere pentru copiii cu nevoi speciale sau cu posibilități materiale reduse, în locația proprie de vacanță CONIL’s CAMP (Vadul Anei, Brănești, Ilfov).

Asociația CONIL sprijină descoperirea talentelor de orice fel, în orice context, atât la copiii tipici, cât și la copiii cu dizabilități, propunându-și să educe viitoare talente. Astfel, cel mai recent proiect al său își propune constituirea unei trupe rock-folk pentru copiii cu dizabilitati; cu ajutorul muzicii, prin dezvoltarea abilităților, aceștia vor parcurge mai ușor drumul către integrare, socializare și, nu în ultimul rând, spre o viață mai bună pentru ei și familii!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.