Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bine ați venit pe World350, jocul care vă permite să construiți o lume nouă!

0

Conceptul jocului: în urma unui avertisment de origine necunoscută, locuitorii planetei Pământ trebuie să se refugieze într-o lume paralelă, numită „World350”. În acea lume, totul trebuie să fie construit!

Cum se poate juca:

Jocul este format din patru platforme care îi permit jucătorului să construiască un nou habitat pentru pământeni, cu ajutorul unui material inovator, respectiv 350CUBE.

În laborator, selectați molecule pentru a realiza 350CUBE.

În fabrică, amestecați bine mineralele din minereu cu moleculele pentru a se realiza 350CUBE.

În zona de teleportare, desenați o parolă pentru a deschide ușa către World350 și teleportați oamenii împreună cu 350CUBE.

Pe World350, demolați rocile și înlocuiți-le cu 350CUBE. Odată implantat, acest nou material se va transforma în case.

w350_screenshot_2208x1242_1

În această lume, cel mai bun jucător nu este cel care demolează, ci acela care construiește! Cu cât te joci mai mult, cu atât mai multe persoane vor fi salvate!

Datorită platformelor sale independente, jocul le oferă tuturor celor care se joacă, libertatea de a progresa în universul lor preferat.

În onoarea celei de-a 350 aniversări, Saint-Gobain a creat acest joc video destinat publicului larg. Au fost necesare douăsprezece luni de colaborare intensă pentru a produce această lume.

World350 a fost proiectat și fabricat în Franța de către compania 3 h 33, compusă dintr-o echipă de designeri graficieni, dezvoltatori, muzicieni și un designer de joc.

World350 este un joc care funcționează atât pe tablete, cît și pe smartphone-uri (Android și iOS), care poate fi descărcat în mod gratuit oriunde în lume.
Noi caracteristici vor apărea pe tot parcursul anului. Va urma …

Pentru a sufla în cele 350 lumânări ale Saint-Gobain, joacă World350!

World350 reprezintă unul dintre elementele de interes ale aniversării Saint-Gobain la nivel global. Alte elemente sunt expoziția virtuală – www.saint-gobain350years.com, pavilioanele itinerante futuriste care fac un turneu mondial și cartea aniversară, publicată de Albin Michel.

Veți putea juca World350 cu Occulus Rift, o cască de realitate virtuală, în pavilioanele itinerante montate de Saint-Gobain la Paris, în luna octombrie.

Despre SAINT-GOBAIN

În 2015, Saint-Gobain celebrează cea de-a 350-a aniversare, 350 de motive pentru a crede în viitor. Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovaţie, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii creează, produce şi distribuie materiale de construcţii performante, oferind soluţii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător. Cu vânzări de 41 miliarde de Euro în 2014, Saint-Gobain operează în 64 de ţări şi are aproximativ 180.000 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii despre Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de twitter @saintgobain.

În România, Saint-Gobain deține opt activități (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Isover, MTI Impex, PAM, Rigips și Weber), având aproximativ 1.100 de angajați și operează 12 unități de producție în opt situri industriale situate în Brașov, Brănești, Călărași, Ploiești, Satu-Mare, Tulcea, Turda și Suceava.

Pentru mai multe amănunte, vizitaţi: www.saint-gobain.ro şi accesaţi contul de Facebook Saint-Gobain Romania.

Găsește toate informațiile despre World350 pe site-ul oficial și rețelele de socializare:

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, şi Snapchat.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.