Biciclete cu asigurare de furt și tâlhărie inclusă în preț

0

Bicicletele Giant vin cu asigurare inclusă în preţ

87,9% din posesorii de biciclete din România spun că cel puțin o dată li s-a furat bicicleta sau știu pe cineva apropiat căruia i s-a întâmplat, iar 92,3% din bicicletele furate nu sunt recuperate niciodată, reiese din ”Marele studiu al bicicletelor furate” realizat în 2015 pe un eșantion de 924 de respondenți cu vârste curpinse între 23-77 de ani.

02. Giant asigurata. Generic Concept1

Giant România, alături de partenerii Otto Broker şi Grawe Asigurare România, face un pas înspre rezolvarea acestei probleme și lansează o promoţie unică pe piaţa românească de comercializare biciclete. Orice bicicletă în valoare de până la 7000 de lei, achiziţionată din showroom până la sfârşitul anului, are inclusă în preţ asigurarea în caz de furt și de tâlhărie, oricare ar fi locul în care s-a produs incidentul: de pe stradă, din scara blocului, din casă, de pe suportul de mașină, etc.

”Fenomenul furtului de biciclete este atât de extins în România, încât mulţi iubitori de ciclism evită să-şi cumpere o bicicletă nouă, bună, pe care şi-o doresc, doar pentru a nu suferi o dezamăgire dacă aceasta le este furată. Prin această campanie încercăm să oferim plus-valoare clienţilor noştri şi credem că liniştea de a ieşi cu bicicleta oriunde, fără teamă, este un beneficiu atât pentru utilizator, cât şi pentru mişcarea velo urbană din România, în general.” spune Dan Muraru, General Manager Giant Romania.

Biciclete Giant cu asigurare inclusă pot fi achiziţionate din showroom-ul de pe strada Traian 98, Bucureşti, iar modelele aflate pe stoc pot fi consultate pe www.magazinuldebiciclete.ro. În momentul achiziționării se semnează un contract de asigurare valabil un an de zile. La expirarea termenului, utilizatorul va fi contactat de reprezentanții Otto Broker pentru reînnoirea poliței.

În caz de daună, posesorul de bicicletă prezință doar trei documente:

1. Factura, dacă a fost folosită la încheierea asigurării;
2. Declarație pe propria răspundere că bicicleta era legată cu un antifurt conform obligațiilor contractuale;
3. Procesul verbal de la poliție, încheiat în cel mai scurt timp de la producerea furtului.*
În plus, bicicleta nouă (franșiză de 20%) sau contravaloarea în bani (franșiză de 30%) îi va primi în 14 zile de la depunerea documentelor.

*Dacă bicicleta este recuperată de către autorități este dreptul biciclistului de a o primi înapoi în schimbul returnării despăgubirii. Mai mult, asiguratorul va plăti reparațiile necesare pentru a o aduce la starea anterioară furtului.

09. Giant asigurata. Urmatoarea bicicleta
GIANT este marcă lider globală în producţia de biciclete şi accesorii de ciclism de calitate înaltă. Din1972, Giant a combinat măiestria, tehnologia şi designul inovator pentru a crea o experienţă de ciclism pentru toţi bicicliştii, fie ei ocazionali sau competitivi. Prin produsele sale, Giant inspiră pasiune pentru ciclism în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii accesaţi giant-bicycles.com.

http://www.giant-bicycles.com/ro-ro
http://www.magazinuldebiciclete.ro
http://www.facebook.com/giantro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează