Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bergenbier lansează primul Raport local de Sustenabilitate, pentru anul 2019

0

Bergenbier S.A., parte a Molson Coors Beverage Company, lansează astăzi primul Raport local de Sustenabilitate al companiei, ce detaliază activitatea noastră din 2019, urmărind țelurile globale Our Beer Print 2025 de a contribui la protecția oamenilor, a mediului înconjurător și a comunităților în care suntem prezenți.

Raportul poate fi citit pe site-ul www.bergenbiersa.ro/responsabilitate/mediu.

Respectăm toate principiile corecte, iar eforturile noastre se concentrează asupra responsabilității și sustenabilității în toate activitățile specifice producției de bere. Suntem hotărâți ca în fiecare an să eficientizăm utilizarea resurselor naturale, pentru un impact minim asupra mediului. Veți descoperi în Raportul de Sustenabilitate publicat astăzi angajamentul nostru de a fi mereu un partener de încredere, corect și onest”, a spus Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Raportul de Sustenabilitate 2019 al Bergenbier S.A. conține rezultatele non-financiare legate de Oameni, Mediu, Etică și Responsabilitate Comercială și este dezvoltat utilizând referința GRI. Lansarea sa vine în contextul sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului, instituită de Organizația Națiunilor Unite încă din 1972.

Fiecare celebrare propune o dezbatere pe un subiect vital pentru mediu, iar anul acesta, tema este: ”E timpul pentru natură”.

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 650 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.           

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, Granat și Unfiltered, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, cea mai iubită bere mexicană – Corona și berea albă nefiltrată Frazinskaner.

Despre Molson Coors Beverage Company

De peste două secole, Molson Coors produce băuturi care aduc împreună oamenii pentru a sărbători fiecare moment însemnat al vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și memorabile mărci de bere făcute vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii, cu cocktail-uri spumante, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele.

Molson Coors Beverage Company este o companie tranzacționată public, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europa și este tranzacționată la bursele din New York și din Canada (TAP). Angajamentul companiei de a crește standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în strategia Our Beer Print și în obiectivele noastre de dezvoltare durabilă 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați www.molsoncoors.com sau contul de Twitter @MolsonCoors.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.