Bataie pe locuri pentru Cupa Voinicelu, sustinuta de Secom

0

Se anunta o lupta stransa pentru trofeul evenimentului Gold Tenis Partener

In perioada 21 – 23 august, peste 90 de jucatori isi vor disputa Cupa Voinicelu, sustinuta de Secom. Turneul Gold, coordonat de Circuitul Tenis Partener, va avea loc la Club Voinicelu din sectorul 3 al Capitalei.
Cererea a fost mare, iar locurile s-au ocupat rapid, jucatorii fiind nerabdatori sa isi arate indemanarea in acest turneu. La eveniment se vor desfasura 5 probe de simplu, pentru nivelurile 4, 5, 6, 7 si 8. Doritorii mai au o sansa: au ramas doar 3 locuri disponibile pe tablourile principale si se pot inscrie aici!
Castigatorii vor primi premii oferite de compania Secom®, care s-a alaturat Circuitului Tenis Partener pentru a sustine sanatatea prin miscare.

Tenis Partener_3 MPG

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, aceste solutii raspunzand nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern. Totodata, Secom® este promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.
Mai multe detalii despre evenimentele Circuitului Tenis Partener destinate amatorilor, sistemul si nivelurile de joc puteti afla de pe pagina oficiala: www.tenispartener.ro.

***

Despre Circuitul Tenis Partener:

Proiectul Tenis Partener, aflat in al 7-lea an de existenta, este destinat tuturor jucatorilor de tenis amatori din Romania, fiind coordonat de MPG. Tenis Partener are o plaftorma online speciala dedicata membrilor sai – www.tenispartener.ro, utilizeaza 6 niveluri de performanta si are propriul sistem de clasamente de joc. Proiectul sportiv se deruleaza la nivel national si include peste 450 de turnee Silver, Gold si Platinum, care se desfasoara in 65 orase, in 100 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Varsta minima a jucatorilor este de 11 ani pentru juniori si 18 ani pentru adulti. Targetul MPG este de a atinge un numar de 16.000 de membri in Tenis Partener pana la finalul anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează