Bani europeni pentru integrarea somerilor pe piata muncii

0

O nouă linie de finanţare europeană este disponibilă pentru proiectele ce vizează integrarea şomerilor pe piaţa muncii

O nouă linie de finanţare prin POSDRU va fi lansată pe 17 iunie, anunță adevarul.ro. Finanţarea va fi acordată proiectelor ce îşi propun integrarea pe piaţa muncii a şomerilor din zonele rurale.

Spre deosebire de celelalte linii de finanţare POSDRU deschise până acum, candidaţii au la dispoziţie două săptămâni începând de astăzi să studieze Ghidul solicitantului şi să-şi întocmească proiectele conform cerinţelor manualului. Astfel, portalul ACTIONWEB prin care pot fi depuse proiectele online se va deschide pe data de 17 iunie la ora 10.00 şi se va închide la 1 iulie 2013 la ora 16.00.

Sursa si mai multe informatii: adevarul.ro

zona-de-lucru

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează