Bani europeni în training

0

Informaţiile complete despre această ştire sunt pe portalul www.formare.info

„Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a publicat, pe 19 martie 2009, spre consultare proiectul de Ghid al Solicitantului pentru schemele de ajutor de stat şi de minimis.
Prin apelul de propuneri ce urmează a fi lansat urmează a se finanţa:
  • încadrarea în muncă a lucrătorilor defavorizaţi, a lucrătorilor extrem de defavorizaţi, a lucrătorilor cu handicap, precum si compensarea costurilor suplimentare generate de încadrarea în muncă a lucrătorilor cu handicap.
  • sprijinul tinerilor angajaţi aflaţi în prima etapă de lucru la locul de muncă.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează