Bani elvețieni pentru sanatatea romaneasca / 7 milioane de euro

0

Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare a alocat aproximativ 7 milioane de euro pentru proiecte care au în vedere dezvoltarea sistemului medical de urgenţă din România!

„Proiectele vor viza pregătirea personalului prespitalicesc şi spitalicesc în îngrijirea medicală de urgenţă şi a personalului care asigură serviciile medicale de urgenţă cu ajutorul elicopterelor. În cadrul întâlnirii dintre Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi ambasadorul Confederaţiei Elveţiene la Bucureşti, Livio Hürzeler, părţile şi-au manifestat voinţa pentru continuarea asistenţei conferite de Guvernul Confederaţiei Elveţiene în domeniul sănătăţii publice din România.”

via ziarero.realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează