Banca Proiectelor, initiativa Asociatiei A.E.R.

0

În condiţii de criză, asociaţia a.e.r. “bate monedă” proprie.

Sub deviza “Pe ce batem moneda?” asociaţia “Asistenţă – Educare – Reprezentare” deschide programul BANCA PROIECTELOR, o platformă online care are ca scop atragerea de sprijin financiar şi acordarea de finanţare nerambursabilă pentru proiectele organizaţiilor societăţii civile şi a altor actori civici.

Programul este organizat pe principii necomerciale, non-profit şi se desfăşoară în mod neguvernamental, apolitic, apartinic şi independent.

După principiile clasice ale funcţionării unei instituţii bancare, prin program invităm organizaţiile şi persoanele cu spirit civic la depunerea, spre înscriere, de proiecte civice, în vederea mediatizării acestora cu scopul atragerii de sponsori şi donatori.

Proiectele înscrise vor beneficia de un blog de prezentare online, mediatizare şi promovare în cadrul programului, precum şi de finanţare prin intermediul fondurilor atrase.

Pentru mai multe detalii şi înscriere, consultaţi www.bancaproiectelor.fonduri-nerambursabile.info sau scrieţi-ne pe adresa de contact de mai jos.

Contact

Luminiţa Raţiu

Director de Program

finantare@fonduri-nerambursabile.info

Asociaţia Asistenta – Educare – Reprezentare

Bucureşti, România

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează