Banca Proiectelor, initiativa Asociatiei A.E.R.

0

În condiţii de criză, asociaţia a.e.r. “bate monedă” proprie.

Sub deviza “Pe ce batem moneda?” asociaţia “Asistenţă – Educare – Reprezentare” deschide programul BANCA PROIECTELOR, o platformă online care are ca scop atragerea de sprijin financiar şi acordarea de finanţare nerambursabilă pentru proiectele organizaţiilor societăţii civile şi a altor actori civici.

Programul este organizat pe principii necomerciale, non-profit şi se desfăşoară în mod neguvernamental, apolitic, apartinic şi independent.

După principiile clasice ale funcţionării unei instituţii bancare, prin program invităm organizaţiile şi persoanele cu spirit civic la depunerea, spre înscriere, de proiecte civice, în vederea mediatizării acestora cu scopul atragerii de sponsori şi donatori.

Proiectele înscrise vor beneficia de un blog de prezentare online, mediatizare şi promovare în cadrul programului, precum şi de finanţare prin intermediul fondurilor atrase.

Pentru mai multe detalii şi înscriere, consultaţi www.bancaproiectelor.fonduri-nerambursabile.info sau scrieţi-ne pe adresa de contact de mai jos.

Contact

Luminiţa Raţiu

Director de Program

finantare@fonduri-nerambursabile.info

Asociaţia Asistenta – Educare – Reprezentare

Bucureşti, România

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează