Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Balul Vienez de la Timișoara deschide înscrierile pentru debutanți și mini-dansatori

0

Dacă vrei să trăiești atmosfera balurilor de altădată, Fundația Hațegan te invită să te înscrii ca debutant sau mini-dansator cu posibilitatea de a fi la programul artistic al Balului Vienez de la Timișoara care va avea loc pe data de 25 noiembrie 2016.

Înscrierile se fac pentru un curs de dans de opt ședințe sub îndrumarea a doi dintre cei mai de succes antrenori din România, Raul și Diana Avram.

17-575x248

După finalizarea cursului, are loc selecția în urma căreia 48 de tineri și 56 de copii vor fi aleși debutanți și minidansatori ai Balului Vienez de la Timișoara. Aceștia vor beneficia în continuare de un curs gratuit de dans care va dura patru săptămâni în timpul căruia vor învăța coregrafiile care vor fi incluse în programul artistic al evenimentului.

Tot ce trebuie să faci e să ne trimiți un email la adresa contact@balul-vienez.ro | Tel: 0722483560

Costul unei ședințe de dans este de numai 15 lei. Plata cursului se face în avans în decurs de 10 zile de la momentul înscrierii pentru a asigura rezervarea locului la cursul de dans.

DESPRE BALUL VIENEZ DE LA TIMIȘOARA

Balul Vienez de a Timișoara a luat ființă în anul 2012 ca și eveniment cultural caritabil menit să adune comunitate oamenilor de afaceri vorbitori de limbă germană alături de oamenii de afaceri autohtoni pentru ca împreună să susțină o cauză socială.

Balul Vienez de la Timișoara este al 31-lea bal recunoscut la nivel mondial de către Primăria din Viena și se organizează sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei. Printre cei 350 de invitați, participă reprezentanți ai ambasadelor, consulatelor, ai instituțiilor locale și ai investitorilor prezenți pe piața din România, precum și reprezentanții Primăriei din Viena.

Balul Vienez de la Timișoara este un eveniment cultural, educațional și social, care, de la an la an, face o diferență din ce în ce mai mare în comunitatea locală și nu numai. Banii strânși la acest eveniment se îndreaptă spre proiectele susținute de organizația internațională United Way Romania, filiala de Vest.

Ca eveniment cultural, Balul Vienez de la Timișoara a reușit deja să se impună pe calendarul cultural al orașului și al regiunii. Anul trecut au fost invitați atât din Timișoara, cât și din Arad, dar și mai de departe din Austria, Elveția și Ungaria.

Prin programul educațional oferit de Fundația Balul Vienez de la Timișoara, în cei patru ani de existență, peste 1000 de tineri și copii au fost inițiați în arta dansului, a manierelor de societate și a istoriei locale. La ultima ediție 48 de tineri și 54 de copii au fost selectați ca debutanți, respectiv mini-dansatori , în programul artistic al Balului Vienez de la Timișoara. Mulți dintre foștii debutanții se reîntorc la Balul Vienez de la Timișoara ca voluntari, ajutând la organizarea edițiilor următoare.

EDIȚIA A V-A

În 2016 Timișoara sărbătorește 300 de ani de la instaurarea administrației austriece și de facto anul de naștere al „Micii Viene”. În acest an aniversar, ediția a V-a a Balului Vienez de la Timișoara își dorește să fie în centrul manifestărilor dedicate acestui moment istoric ce a definit istoria orașului.

DESPRE ORGANIZATORI – FUNDAȚIA HATEGAN

Fundația Hațegan a crescut din Fundația Balului Vienez de la Timișoara, organizație care a fost înființată în scopul organizării acestui eveniment caritabil. De-a lungul celor patru ediții am cunoscut mulți oameni, am văzut multe nevoi, și astfel ne-am decis să lărgim spectrul și scopul fundației. Fundația Hategan are ca obiectiv principal formarea și susținerea unor comunități puternice în Timișoara și în regiune prin patru linii de programe: comunitate, familie, life-work balance și educație.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.