Balul HOSPICE „Masquarade“ și povestea din spatele măștilor

0

HOSPICE Casa Speranței organizează în 10 mai 2014, la Castelul Cantacuzino, din Bușteni, prima ediție a Balului Caritabil „Masquerade“.

hospice

Evenimentul poartă amprenta nobleții învăluite de mister și este dedicat celor care, ajunși într-un moment de răscruce al vieții lor, au nevoie de sprijin și alinare.

Balul mascat de la castelul din Bușteni nu urmează o rețetă cunoscută și lasă astfel loc exprimării fiecărei personalități prezente, într-un joc al eleganței pentru caritate.

La eveniment vor fi prezenți mai mulți ambasadori ai cauzei HOSPICE, printre care și Prințesa Marina Sturdza. Balul Caritabil „Masquerade“ va fi prezentat de Florin Busuioc și se adresează în special oamenilor de afaceri din Brașov și București. Seara de la castel include un dineu, licitații incitante și momente artistice savuroase.

Participarea la eveniment se face prin rezervarea invitațiilor individuale sau prin achiziționarea unor pachete de sponsorizare, prin care companiile partenere pot beneficia de vizibilitate. Cei care achită rezervarea în cadrul balului până la data de 20 aprilie 2014, trebuie să plătescă 120 de euro. Ulterior acestei date, suma pentru rezervarea unui loc la acest eveniment va fi de 150 de euro.

hospice casa sperantei

Toate fondurile rezultate în urma Balul Caritabil „Masquerade“ vor fi în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile, care se află în grija Fundației HOSPICE Casa Speranței.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează