Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Balul HOSPICE „Masquarade“ și povestea din spatele măștilor

0

HOSPICE Casa Speranței organizează în 10 mai 2014, la Castelul Cantacuzino, din Bușteni, prima ediție a Balului Caritabil „Masquerade“.

hospice

Evenimentul poartă amprenta nobleții învăluite de mister și este dedicat celor care, ajunși într-un moment de răscruce al vieții lor, au nevoie de sprijin și alinare.

Balul mascat de la castelul din Bușteni nu urmează o rețetă cunoscută și lasă astfel loc exprimării fiecărei personalități prezente, într-un joc al eleganței pentru caritate.

La eveniment vor fi prezenți mai mulți ambasadori ai cauzei HOSPICE, printre care și Prințesa Marina Sturdza. Balul Caritabil „Masquerade“ va fi prezentat de Florin Busuioc și se adresează în special oamenilor de afaceri din Brașov și București. Seara de la castel include un dineu, licitații incitante și momente artistice savuroase.

Participarea la eveniment se face prin rezervarea invitațiilor individuale sau prin achiziționarea unor pachete de sponsorizare, prin care companiile partenere pot beneficia de vizibilitate. Cei care achită rezervarea în cadrul balului până la data de 20 aprilie 2014, trebuie să plătescă 120 de euro. Ulterior acestei date, suma pentru rezervarea unui loc la acest eveniment va fi de 150 de euro.

hospice casa sperantei

Toate fondurile rezultate în urma Balul Caritabil „Masquerade“ vor fi în beneficiul copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile, care se află în grija Fundației HOSPICE Casa Speranței.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.