Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Balet pe gheaţă, cadoul perfect pentru Sărbătorile de Iarnă

1

Cei ce sunt în căutarea unui cadou feeric pentru familie de sărbători pot profita de oferta spectacolelor  ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg, cea mai cunoscută trupă de balet pe gheață din lume. Până la sfârșitul anului, la doua bilete de adult cumpărate, copiii până în 10 ani beneficiază de o reducere de 50% din prețul biletului.

Cei care vor alege să petreacă împreună cu familia o seară grandioasă alături de Saint Petersburg State Ballet on Ice, vor avea parte de un spectacol fastuos: mai mult de 80 de balerini – patinatori, majoritatea câștigători ai multor medalii internaționale la patinaj artistic, coregrafii de excepție, sute de costume, peste două tone de gheață. În acest an, turneul include patru orașe și trei spectacole diferite: „Romeo și Julieta”, „Lacul lebedelor” și „Spărgătorul de nuci”.

Pentru a cumpăra un pachet special de Sărbători, care include bilete la jumătate de preț pentru copiii cu vârsta de până  la 10 ani, doritorii pot contacta organizatorii la adresa rezervari@dieselclub.ro și/sau la numerele de telefon (între orele 09-18:00): 0264/439043, 0730/083.881, 0372/765432 (birourile Diesel Events) și 0731/099.000  (Ioana Pop).

Detalii se pot găsi și pe pagina de Facebook a organizatorilor: http://www.facebook.com/DieselEventsRo.

Program turneu „Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg” în România

  • București, 19 ianuarie, Sala Palatului, orele 19:00: Romeo și Julieta”
  • Cluj – Napoca, 17 ianuarie, Teatrul Național, orele 18:00 și 21:00: Lacul lebedelor”
  • Timișoara, 15 ianuarie, Sala Olimpia, orele 18:00 și 21:00: Spărgătorul de nuci”
  • Sibiu, 18 ianuarie, Sala Transilvania, orele 18:00 și 21:00:Spărgătorul de nuci”

————————-

Turneul din această iarnă al Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg este organizat de Diesel Events, cu susținerea Ambasadei Federației Ruse la București.

Sponsori: Borsec, Kandia, Rexroth Bosch Group

Cu sprijinul: Napoca 15, PMA Invest, Spactacular, Cocor Media Channel

Partenerii media ai evenimentului sunt: TVR 2, Zile și Nopti, Magic FM, România Liberă, Academia Cațavencu, Jurnalul Național, Evenimentul Zilei, Business Review, România Insider, Revista Tango, Business Woman, Ioana, Casa Lux, Decât o Revistă, 9am, Eva.ro, Kudika.ro, Ele.ro, România Pozitiva.ro, Național Magazin, Metropotam.ro, OnlineStudent, BusinessLive.ro, WebCultura, CalendarEvenimente.ro, Orasulm.eu

————————————————————————————————————————————–

“Saint Petersburg State Ballet On Ice”  este cea mai faimoasa trupa de balet pe gheata din lume si unicul ansamblu de acest fel, fiind considerata una din bijuteriile Rusiei.Turneul din aceasta iarna este organizat de Diesel Events, cu sustinerea Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti, si se estimeaza ca va avea peste 12.000 de spectatori.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.