Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Back to Business Netcast: Travel Edition cu Razvan Pascu

0

Joi, 4 iunie / 17.00, LIVE un nou episod Back to Business Netcast!

Razvan Pascu, omul care a renuntat la tot ce ii putea oferi o cariera in multinationale si a ales sa isi urmeze pasiunea lui de a calatori in intreaga lume.

Sursa: aici.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuti promotori ai turismului romanesc, pasiunea lui Razvan s-a concretizat treptat intr-un blog de travel foarte urmarit, intr-o agentie de PR care ofera consultanta firmelor din turism si in ONG-ul Travel Focus care promoveaza specificul regiunilor Romaniei. In prezent, se bucura de o comunitate de peste 300.000 de oameni pe platformele sale sociale.

Wanna Join us? Hai pe pagina Evensys!


”Back to Business Netcast” este una dintre initiativele lansate recent de Evensys, alaturi de portalul de continut Romania, Back to Business si platforma de consultanta pro-bono Marketing for Good.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.