AZI @ radio Lynx: fondatori JuKaVa sunt invitati in cadrul emisiunii Lume Buna

0

Emisiunea Lume Buna, luni,25 februarie

Cristina Dinu-Popa și Paul Dumitru, fondatori JuKaVa sunt invitati in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru. Emisiunea are loc AZI, luni, 11 februarie, in intervalul orar 14-16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

In prima parte a emisiunii (14-15),  vedem ce se intampla in lumea buna a organizatiilor nonguvernamentale si nu numai: proiecte, idei si evenimentele despre care trebuie sa stii in aceasta luna.

sigla-radio-lynx1-300x246

In cea doua parte (15-16), Cristina Dinu-Popa și Paul Dumitru, fondatori JuKaVa, un proiect care schimba dinamica relatiei parinte-copil, prin activitați ce combina joaca si principii de parenting sanatos (de ex. tabere, scoli de vara, iesiri de weekend, ateliere).  Cei doi invitati ne povestesc despre cum a inceput drumul lor in antreprenoriat, care sunt activitatile pe care ni le propun si ce planuri au pentru anul in curs.

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa chatul Radio Lynx:whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează